Bir anda Davutoğlu'nun yolunu kestiler

AK Parti'nin il kongresi için Van'a giden Başbakan Davutoğlu'nun aracının önünü kesen aileler Davutoğlu'ndan yardım istedi.

GİRİŞ 07.12.2014 13:15 GÜNCELLEME 07.12.2014 17:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak üzere Van'a geldi. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, ellerinde çocuklarının fotoğrafı ile kendilerini bekleyen aileleri görünce makam aracını durdurarak sorunlarını dinledi. Çocuklarının kaçırıldığını belirten aileler ise Başbakan Davutoğlu'ndan yardım istedi.

Kendisinden yardım isteyen aileler için "Bacılarımızın acısı dinene kadar bu konuda gayret sarf edeceğiz" diyen Davutoğlu, dağa kaçırılan tüm çocukların hesabının sorulacağını ve terör örgütünün elinden kurtarılacağını söyledi.

YORUMLAR 9
  • Chemical Engineer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya kimya mühendisleri kardeş onlar ne olacak?? Allah yardımcımız olsun cümle milletimizin..
    Cevapla
  • ercu 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık yav vatandaşlarımıza...Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • muhendis degilim 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum.ve bence Turkiyede muhendisler en ağır şartlarda çalışan ve nerdeyse özel sektörde askari ucret almaya yaklasan yüzbinlerce mühendis var.Turkiyede işciden çok ezilen ve işsiz mühendis.inanin 3 iş bulmuş muhendis 1 ogretmen masi almiyor......tatili yok...tazminat yok....bazen sigortasiz....işi akdi patronun iki dudağı arasinda...ozellikle şantiyedekiler......bu insanlarda yuva kurabilmeli....veya emeklilik yaslari dusurulmeli....çok zordalar çok
    Cevapla
  • JEOLOJİ MÜHEMDİSLERİNE KADRO LÜTFEN 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın Başbakanım bu gelişen büyüyen yeni Türkiye'de kpss sınavına girenlere biraz daha fazla kadro ayırın lütfen.Kpss sınavına 20000 jeoloji mühendisi sınava girdi ama ayrılan kadro sadece 11 biz jeoloji mühendisleri işsiziz. özel söktörde iş bulan arkadaşlarımızda çok zor şartlarda aylarca maksimum 1200-1300 Tl ye şantiyelerde yatıp kalkıyorlar. bizde düzenli bir hayat kurup evlenmek istiyoruz. öğretmenler kadar mühendislerinde yaşama hakkı var. öğretmenler devlette ayda 2700-3300 tl gelir elde ediyorlar ve sadece dersleri olduğu zaman okula gidiyorlar. biz mühendislere özellikle jeoloji mühendislerinede kadro lütfen. Bizler 85 puan üzeri bile almamıza rağmen atanamama riskimiz çok fazla. Öğretmenler ise 60 puan alıp atanamıyor isyan ediyorlar. Biz Jeoloji Mühendisleri tevekkül edip sabrediyoruz. ALLAH'ın izniyle kadro açmanızı bekliyoruz. sayın Başbakanım bu konuda hassasiyet gösterceğinizden eminim. Başarılarınızın devamını diler saygılarımı sunarım. inşallah haber 7 editörleride bu konuda bizi yardımcı olur ve sesimizi duyurur.
    Cevapla
  • MÜRŞİT 9 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞ;DEVLETİN İŞİ HER ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENE İŞ BULMAK DEĞİLDİR.MESLEK SEÇERKEN İŞ İMKANLARINI DA DÜŞÜNMEK GEREKİRDİ.TIP DOKTORU OLSAYDIN İŞİN KOLAYDI.BEN DE MAKİNA MÜHENDİSİYİM,TİCARET YAPIYORUM.
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    hükümetin bakanları adaleti sağlayamayacaklarsa o koltuklarda oturmayacaklar...
    Cevapla
  • Dürüst İnsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Duydumu başbakan şimdi. Yada okudumu acaba yazdığını :)
    Cevapla
  • hasan34 9 yıl önce Şikayet Et
    millet can derdin sen et derdindesin
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş tanıdığın yoksa olmaz dedik ya..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti