BBP il teşkilatı MHP'ye geçti

BBP Rize Teşkilatı ve diğer partilerden çok sayıda kişi rozet takarak MHP’ye geçti.

BBP il teşkilatı MHP'ye geçti
BBP il teşkilatı MHP'ye geçti
GİRİŞ 07.12.2014 14:53 GÜNCELLEME 07.12.2014 14:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Teşkilatı ve diğer partilerden çok sayıda kişi MHP rozeti taktı.

MHP’nin Güneysu Öğretmen Evi’nde düzenlenen İlçe Başkanlığı kongresi aynı zamanda geniş bir katılım törenine dönüştü. Kongre öncesi BBP Rize İl Başkanı Nusret Kaya ve teşkilatı rozet takarak MHP’ye geçti. Öte yandan; Çayeli ANAP Eski Yöneticisi ve ADD Şube Başkanı Türkler Kadıoğlu, ANAP Çayeli Kadın Kolları Başkanı Maliye Kadıoğlu ve Rize Eski Baro Başkanı Ateş Hatinoğlu da rozet takarak MHP’ye üye oldu.

Kongrede Divan Başkanlığına MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz seçildi. Kazmaz divanın açılış konuşmasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okuduktan sonra, MHP’nin Türkiye’nin her yerinde var olduğunu belirterek, “Dün Tunceli’deydik. Bu gün Güneysu’dan haykırıyoruz. Yarın Diyarbakır’da, Urfa’da, Bingöl’de olacağız. Ne mutlu Türküm diyene! MHP Türkiye’nin partisidir” dedi.

MHP Güneysu İlçe Kongresi’nde 115 delegeden 97’si oy kullandı. Kazım Kara oy birliğiyle ilçe başkanlığına seçildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • ayhan yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    padon yanlışmı okudum bbp cayelı teşkılatının mhp yemı gectı yanı
    Cevapla
  • BBP 9 yıl önce Şikayet Et
    bugün haber sitelerinde çıkan 'bbp rize il başkanı ve yöneticiler mhp'ye katıldı' haberi asılsızdır. mhp'ye katıldığı iddia edilen nusret kaya ve yöneticiler 2 yıl önce genel merkezimiz tarafından görevden alınmıştır. 3 yıldır kongre yapamadıklarından dolayı münfesih duruma düşmüşlerdir. daha önce yaşanan olaylardan dolayıda partimiz ile ilişkileri kalmamıştır. şimdi ise bbp il başkanı sıfatı kendisine atfetmek suretiyle siyasi bir sahtekarlık yapılmış ve bundan nemalanmaya çalışılmıştır. mhp'ye katılmıştır. kamuoyuna duyurulur.
    Cevapla
  • Abdullah YAVUZ 9 yıl önce Şikayet Et
    BBP misyon ve vizyonunundan nasibi almamış birkaç kişinin BBP'den ayrılışına bu kadar önem atfetmek ancak BBP'nin büyüklüğü, derinliği, duruşu ve asaleti ile izah edilebilir. BBP'li olarak kalabilenlere selam olsun.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    demek fark etmıyor en azından zevahırı kurtarıyorlar bırde tabanda tam olayları anlayamayanları kandırmak ıcın yeterlıhamle sanırım.Ha ali ha veli
    Cevapla
  • davut 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR CÜRÜK ELMA GİDECEK BİYERLERİ OLMAYINCA Bİ AKP Bİ MHP GİDİYORLAR İŞTE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor