Fethullah Gülen'le ilgili şok teklifi açıkladı

İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek, Fethullah Gülen'le ilgili olarak çok tartışılacak bir iddiayı gündeme getirdi.

Fethullah Gülen'le ilgili şok teklifi açıkladı
Fethullah Gülen'le ilgili şok teklifi açıkladı
GİRİŞ 08.12.2014 08:58 GÜNCELLEME 08.12.2014 15:29
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Habertürk'ten Balçiçek İlter'e konuşan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fethullah Gülen'le tanışmadığını fakat Gülen'le kahve içmem için 5 milyon TL teklif edildiğini iddia etti. İşte Perinçek'in konuyla ilgili açıklaması: 

"Öyle bir öneri aldım bu binada. 1996 yılında Latif Erdoğan ve arkadaşları ziyaret ettiler. Gülen ile aynı fotoğraf karesine girmem istendi. Kabul etmedim. Ortaçağ’dan kalan, Cumhuriyet’e karşı bir yapı. Ertesi gün Samanyolu TV’den emekli bir subay aradı. “5 milyon liradan başlar görüşmeniz, kahve içmeniz’’ dedi. Kabul edenleri de söyledi. “Seçimde para lazım’’ dedi."

Teklifi kimin yaptığını açık açık söylemeyen Perinçek, zaten orada emekli subay sadece bir kişi var, o da biliyor kendisini, açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 59
  • zafer er 9 yıl önce Şikayet Et
    “Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.” (Hucurât,6)
    Cevapla
  • reis 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalanin batsin Perinçek. ..
    Cevapla
  • küçükYORUMCU 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Doğu Perinçek e ne kadar güvenebilirsiniz ki. Daha dün kulaklarımda hapisten çıkarken neler söylediği. Kimlere tehdit ettiği.
    Cevapla
  • AHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    kimler le iş birliği yaptığınıza bakın
    Cevapla
  • Orhan tuzcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Perinçek'ten yılın bomba espirisi :) Beka vadisinde APO ile aynı fotoğraf karesinde buluşan Perinçek'le, Hoca Efendin'in aynı karede olması şuna benzer; güneşin batıdan doğmasına. Bu nekadar mümkünse o da o kadar mümkündür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü