İslam: O madencilere iki maaş bağlanacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ermenek'teki kömür ocağında meydana gelen kazaya ilişkin konuştu.

İslam: O madencilere iki maaş bağlanacak
İslam: O madencilere iki maaş bağlanacak
GİRİŞ 08.12.2014 15:07 GÜNCELLEME 08.12.2014 15:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ermenek'teki kömür ocağında meydana gelen kazaya ilişkin, "Bütün şehitlere hem ölüm aylığı hem de ölüm geliri bağlanacak. Bir kısmı Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bağlandı. Madenden son çıkarılanlarınki de bağlanacak" dedi.

YORUMLAR 2
  • engelli 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel sayın bakanımda hani engellilere iş imkanı verilecekti. Sözde 2015 yılına kadar engelli açığı kapatılacaktı zaten 2015 22 gün kaldı herhalde 22 günde 22 bin engelli almazsınız. Sayın bakanım siz sadece gazi ve şehit yakınları için mi çalışıyorsunuz anlamadık. Bakanlığınızı adı herhalde Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı ama herhalde değişmesi lazım en azından gazi ve şehit yakınları maddi ve manevi durumlarını düzeltme bakanlığı olsa daha iyi olur.
    Cevapla
  • MUSA 9 yıl önce Şikayet Et
    1-)İsterseniz 10 maaş bağlayın.Öleni geri getirmez. 2-)Özel madende ölen işçilerin bağlanacak olan maaşlarının yükü özel işletme olmasına rağmen neden milletin sırtına yüklenir? 3-)İş emniyeti olmayan madenler kapatılsın. 4-)Bir yaşam odası 500 bin dolar diyorlar.İş güvenliği önlemi almak için gerekli yatırımı yapmaya değmeyen madenler kapatılsın kardeşim. Böylece hiç kimse üzülmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı