Akdoğan: HDP'yle özerklik görüşülmedi

Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan HDP ile yapılan görüşmelerle ilgili konuştu.

Akdoğan: HDP'yle özerklik görüşülmedi
Akdoğan: HDP'yle özerklik görüşülmedi
GİRİŞ 11.12.2014 10:42 GÜNCELLEME 11.12.2014 11:19
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan dün kamuoyunda 'Hükümet ve HDP heyeti arasında geçen görüşmelerde özerklik konuşuldu' iddiasına Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan yanıt geldi. 

Sosyal medya üzerinden bu iddiayı yalanlayan Akdoğan ne genel af ne de özerklik konuşulmamıştır dedi.

İşte Akdoğan'ın o açıklamaları:

"HDP'lilerle görüşmede Sürecin genel değerlendirmesi yapılmış; özerklik, genel af, İmralı'nın Taslağı gibi konular kesinlikle konuşulmamıştır. Süreçte farklı görüşler, teklifler, düşünceler olsa da önemli olan sürecin üzerinde yürüyeceği temel zemin ve anlaşılan çerçevedir. AK Parti iktidarı toplumun kabulünü, rızasını, güvenini ve desteğini rehber edinen anlayışla süreci sonuca ulaştıracaktır" dedi.

YORUMLAR 42
  • fatih sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin dogusu fiili olarak pkklı kominist marksist örgütün eline geçmiş kendine müslüman diyen bir grup eski ülkücü ve dindar diyen eski milli görüşçüler sırf çıkar için ilkelerine ihanet edip göz yumuyorlar
    Cevapla
  • bu kadar saf olunmaz! 9 yıl önce Şikayet Et
    devleti ve milleti tehdit edebiliyorlar...dişlerini tam olarak çok göstermiyorlar ama bu işin sonu belli! önce özerklik ayağı,sonra bölgesel referandum...en son da biz diğer bölgelere katılma kararı aldık diyecekler...niçin bu milleti yoruyorsunuz? zaten Kürt ve Türk bölündü artık! bu saatten sonra bir kürde kız verecek batılı olduğunu ya da tam tersinin olacağını düşünüyor musunuz? ya verin güneydoğuyu ve kürtlere o bölgeye mecburi göç kanunu çıkarın,kurtulsun kamburdan bu ülke;ya da deyin ki adam olun ve birlikte yaşayalım!
    Cevapla
  • sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    E şimdi kim yalan söylüyor anlayamadik biz...
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    oslo gorusmelerınıde mutlak dılle yalanlayanlar kımdı hatırlayamıyorum yosksa bı algı operasyonu varda bıcok seyı hazmedıpte unutturuluyozmu
    Cevapla
  • tolga 9 yıl önce Şikayet Et
    binlerce evliya, şehid , alim, osmanlı torunu, selçulu torunu yetişmiş bu toparaklara ihanete edeni allah bildiği gibi eylesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?