Gökçek: Ya benden ya ondan kurtulacaksınız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na meydan okudu.

Gökçek: Ya benden ya ondan kurtulacaksınız
Gökçek: Ya benden ya ondan kurtulacaksınız
GİRİŞ 12.12.2014 12:51 GÜNCELLEME 12.12.2014 12:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun SGK Genel Müdürlüğü dönemini kastederek, "Benim dönemimde sınava girip de kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım" sözlerine “hodri meydan” çağrısı yaptı.

"YA BENDEN YA KK'DAN KURTULACAKSINIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “SGK’nin hemşirelik okulları vardı. Oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım” sözlerine ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından seslenerek, “televizyonda ispat” daveti yaptı. Twitter’dan Kılıçdaroğlu’na seslenen Gökçek, “Türkiye dikkat. Meydan okumam kabul edilirse Türkiye ya benden ya KK’dan kurtulacak” mesajı attı. Kılıçdaroğlu’nun, “İspat etsinler, siyaseti bırakırım” sözlerinin yer aldığı açıklamasına ilişkin haberleri de takipçileriyle paylaşan Gökçek, şu twittleri attı:

“Ben KK’nın SKK Genel Müdürlüğü döneminde sınava girip kazamadığı halde hileyle atanan kişileri hem de isim isim ispata hazırım”

"HADİ KK CEVAP BEKLİYORUM"

“Çıkalım TV’ye. Ben delillerimi göstereyim. İspat edemezsem ben belediye başkanlığını bırakmaya söz veriyorum. Sözünün eriyse ben ispat edince KK siyaseti bırakmalı. Hadi KK cevap bekliyorum”

“Evet sevgili CHP’liler. Bu çağrıyı destekleyin. Her halükârda kârlısınız. Ya benden ya KK’dan kurtulacaksınız”

“Göreceksiniz duymazları oynayacak”

NAZLIAKA’YA KAÇAK SU SORUSU

Kılıçdaroğlu’na televizyon çağrısının ardından Gökçek, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın TBMM’deki bütçe görüşmelerindeki iddialarına ilişkin de, “Aylin, AK Parti’nin vakıfların içini boşalttığını iddia etmiş. Sen yıllarca deponun içindeki suyu kaçak kullandın. Ya laf atmışlar, laf atana provokatör demişsin. Hadi o provokatör de yıllarca kaçak su kullandın, sen nesin?” mesajlarını attı.

YORUMLAR 8
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    başkentin başkanına trabzon tonya iskenderliden selam olsun..hep yanındayız chp nin baş belası ak kadronun tahisi yanındayız başkan
    Cevapla
  • sevgi razigil 9 yıl önce Şikayet Et
    Pardon akraba olmasama da belediyeye alim yapiyomusunuz
    Cevapla
  • ekrem alpaydin 9 yıl önce Şikayet Et
    melih baskan bunlarla seytan basa cikamadi sen hic uhrasma hizmete devam dualari almaya devam allah serlerinden guzel ulkemi korusun hizmet edenleride ulkemi sevenleride insallah
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    senden kurtulmak istemiyoruz başkan..bize bir dönem daha,hadi deyverelim 2023e kadar lazımsın. ama ,sonrasında biz yokuz bak. istesen de tutmayız seni orda. hadi bakalım. ODTU yoluna ODTUnin 974lerdeki milliyetçi profunun adını, adnan şaplakoglu adını vermedin ama,biz sana gucenmedik bak. o profa bir yer bu adını koy başkan.
    Cevapla
  • hikmet4402 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım helal olsun kurtar bizi şundan artık yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı