Demirtaş da Bahçeli gibi hesap yaptı

Selahattin Demirtaş, HDP'ye oy veren herkesin bir oy daha bulması durumunda oy oranının yüzde 20'leri bulacağını belirtti.

Demirtaş da Bahçeli gibi hesap yaptı
Demirtaş da Bahçeli gibi hesap yaptı
GİRİŞ 15.12.2014 12:29 GÜNCELLEME 15.12.2014 12:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP'nin 2015 seçimlerine "parti olarak katılacağını" açıklamasını bir kez daha yineledi. HDP'ye oy verenleri göreve çağıran Demirtaş "Herkes 1 oy bulsa yüzde 20'yi aşarız" dedi.

Selahattin Demirtaş dün, Almanya'nın Frankfurt kentinde faaliyet gösteren Mezopotamya Kültür Merkezi ve Halkevleri'nin düzenlediği "Şengal'den Kobane'ye Halkların Dayanışma Toplantısı"nda yaptığı açıklamada, 2015 genel seçimlerinde parti olarak yüzde 10 seçim barajını aşacaklarını söyledi.

"HERKES BİR OY DAHA BULSA..."

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, yüzde 9,9'luk bir oy alarak Türkiye genelinde halkın HDP'ye olan ilgilisini gördüklerini belirten Demirtaş, HDP'ye oy veren herkesin bir oy daha bulması durumunda oy oranlarının yüzde 20'leri bulacağını söyledi.

"HDP TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR"

İlk kez parti olarak halkın karşısına çıktıklarını da ifade eden Demirtaş, "HDP, Türkiye'nin partisidir, Karadeniz'den Trakya'ya kadar her bölgeden çok olumlu tepkiler alıyoruz. 2015 seçimlerinden de büyük bir başarıyla çıkacağız" dedi.

HDP, SEÇİMLERE PARTİ OLARAK GİRECEK

Demirtaş, HDP'nin yüzde 10 barajına rağmen seçimlere parti olarak gireceğini, iki gün önce de katıldığı bir TV programında açıklamıştı. Demirtaş, "Yüzde 10 barajı rahat aşılacak. Önce kendimiz, kafamızdaki barajı aşarsak" demişti.

YORUMLAR 11
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    bir Adıyamanlı (semsurlu) olarak çok beklersin oy. OY toplayalımki Yasinlerimizi mi şehid edesin
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hür Dava Partisi Kurulunca hdp artık rengini değiştirip eşkiyacılıktan çıkıp bir türkiye partisi olduğunu dillendirmekte artık ama en acı durum ise türkiye partisinden daha çok başka yapıyı partiyi kabul etmeyip kendilerinin fikirlerini benimseyenlerle dost olmakta ve diğerlerini kabu etmemekteler ve bu adam gittikçe daha da tehlikeleşiyor ve güneydoğuyu kan gölüne çevirme projeleri var dünyanın diğer uclarına neden gittiklerini daha öğrenemedinizmi. kirli hesaplar peşindeler şimdi ise chp ile itifak yapacaklarını söylüyorlar
    Cevapla
  • kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    40 tane müslüman kürt kardeşimizi hunharca katletiniz şimdide bizi ikna edecksiniz öylemi? yemezler kürt halkı çok zekidir bunu bilin. Zalimliğinizi ispatladınız.Bence yüzde 9,9 katliyamdan önce idi.Birde bunun katliyamdan sonrası var.Bence yüzde 0.99 a düştünüzde haberiniz yok.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    söz veriyorum bir türk olarak sana bir degil en az 5 kişi bulup oyumu size verecem..
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa bu ilkede yaptıkları herbir zülümlerine ortak olduğunuzuda unutmayın necabuk yasinleri başları taşla ezdirdiklerini unuttunuz yoksa budurum çokmu hoşunuza gitti ve oylarını katlıyacaksınız
    Cevapla
  • Evet evet 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yedik Mustafa :D
    Cevapla
  • cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    niye cehapenin yaptigini hdp de kurtlere yapsin, yasinleri imamlari oldurmeye devam etsin diye mi??
    Cevapla
  • seyyit 9 yıl önce Şikayet Et
    aha bir oyda benden oy yüzdeniz yüzde elli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı