Osmanlıca not kağıtlarıyla TBMM'de konuştu

AK Parti Kilis Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ahmet Salih Dal, Meclis kürsüsüne Osmanlıca not kağıtlarıyla çıktı.

Osmanlıca not kağıtlarıyla TBMM'de konuştu
Osmanlıca not kağıtlarıyla TBMM'de konuştu
GİRİŞ 16.12.2014 13:50 GÜNCELLEME 16.12.2014 15:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri devam ederken söz alan AK Parti Kilis Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ahmet Salih Dal, Meclis kürsüsüne arkasında Osmanlıca TBMM yazılı not kağıtlarıyla konuşmasını yaptı.

İşte Dal'ın konuşmasından satır başları;

Bulunduğumuz coğrafya açısından göç edenlere, mazlumlara kapılarını açan ülkemiz uluslararası kuruluşlarca da takdir edilmektedir. Ülkemiz Avrupa'ya geçiş güzergahının dışında hedef ülke konumuna gelmiştir. 

Türkiye gelişmiş zengin Batı ülkeleri ile gelişmemiş ülkeleri arasında bir geçiş güzergahı konumundadır. Batı'da göçmenlerin yaşadıkları zorlukları, ırkçılık eylemlerini Batı'yı toz pembe yer olarak gören gelişmemiş ülke vatandaşları tarafından bilinmelidir. Barışın ve hukukun egemen olduğu bir dünya temenni ediyorum.

YORUMLAR 5
  • bahar 9 yıl önce Şikayet Et
    helal!diyorum.çok güzel bir şeye önayak olmuş.diğer vekillerden de devamını bekleriz.
    Cevapla
  • ertan 9 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle zaten bizim gerçek dilimiz OSMANLICA dır. Yetti artık bu milletin beklediği bir gecede koskoca bir milleti cahil bırakıp sonra adına HARF İNKILABI deyip milleti koyun gibi yetiştiren kafalarına görede bir tarihi yazıp OSMANLI torununa okutup zehirleyenler zaman OSMANLI nın zamanıdır. Okula adım attığım ilk günden bugüne kadar bunu bana iyi bir şeymiş gibi gösteren milli eğitim hocalarına ve bu baskıyı 1 asıra yakın millete uygulayan zihniyete şunu diyorum özgürlük iki dudak arasında değil özgürlük örümcek beyinlerinizin ağlarında değil özgürlük bir milletin gerçek tarihini 100 yıl ya da 500 yıl geriye dönüp okuyup öğrenmektir. RTE bir markadır bir osmanlı torunudur bir seçilmiş tir bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin o sizin sonunuz olacak elhamdulillah
    Cevapla
  • AHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Osmanlı geri dönüyor.
    Cevapla
  • celal 9 yıl önce Şikayet Et
    Son dönemde gördüğüm en anlamlı fikir ve düşünce beyanı gerçekten sayın vekili tabrik eder başarılarının devamını dilerim ülkemizin böyle başarılı siyasetçilere her zaman ihtiyacı vardır.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekili tebrik ediyorum. 1000 yıllık geçmişimizi tecrübemizi öğrenmek için "Osmanlıca Şart".
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var