Egemen Bağış'tan olay 17 Aralık Tweet'i

Eski Bakan Egemen Bağış, 17 Aralık Operasyonu'nun yıl dönümünde attığı tweet'le sosyal medyada olay oldu.

Egemen Bağış'tan olay 17 Aralık Tweet'i
Egemen Bağış'tan olay 17 Aralık Tweet'i
GİRİŞ 17.12.2014 14:25 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Twitter'da 17 Aralık 2013 yılında yapılan operasyonla ilgili yıl dönümü mesajları atılırken AB eski Bakanı Egemen Bağış'ın attığı bir tweet dikkatleri çekti.

"17 ARALIK TÜRKİYE'MİZİN ŞANLI YIL DÖNÜMÜ"

Egemen Bağış 17 Aralık'ın Türkiye'nin Ab'den müzakere tarihi almasının yıl dönümü olduğunu hatırlattı ve şu tweet'i paylaştı: "17 Aralık Türkiye'mizin 45 yıl bekletildikten sonra AB'den müzakere tarihi almasının şanlı yıl dönümüdür. Yalan ve iftiralarla çarpıtılamaz!"

YORUMLAR 17
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz dördünüz milletin gözünde aklanmadan lütfen siyaset yapmayınız,konuşmayınız AK partiye verdiğiniz zarar çok oldu.yahu siz olmadanda ülke kalkınır niye bu inatmı yoksa menfaat mi.gidin başka iş yapın.
    Cevapla
  • abd 9 yıl önce Şikayet Et
    makara falan sallıyor musun yine, çok kötüydü Allah'ın sûreleriyle alay etmek, müslümanı çok kötü uçurumlara götürür, öyle bir kaygın var mı bilemiyorum ama.
    Cevapla
  • Hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakara Makara yıl dönümü ne zaman?
    Cevapla
  • turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sabah sabah güldürdün beni. Makarna mi alıyon milleti. Yalnız liderin duymasın köprüleri attiya AB yle. Artık yolsuzluğun yıldönümü diye kutlarız olsun üzülme.
    Cevapla
  • Rahman ve Rahim Olan Allah ın Adıyla 9 yıl önce Şikayet Et
    "Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?" (Nisa-144) Vay be kim derdi ki bir gün kafirler topluğuna giriş tarihi aldığımız zamanı kutlayacağız ?Çok değil , Osmanlı İmparatorluğu zamanın da atalarımız kafirlere kök söktürürken ayaklarına kapandırırken, şimdi ne yapıyoruz ? Namazlar da Allahüekber diyeceğiz sonra aman aman AB sen büyüksün dünya da senin sözün geçiyor bizi al diyeceğiz. Unutmuşuz herade aslında Allah c.c. sözünün geçtiğini, her şeyi isteği gibi olduran Allah dır , yerin göğün Allah ın ordusu olduğunu.. var mı daha güçlü bundan başka ordu? farkında değiliz Müslümanlığımızdan kaynaklanan gücü. Ey Müslümanlar gücümüzün farkında değiliz ayakta uyuyoruz. Bir çıkıp da İslam Birliği , Müslümanlar Birliği kurulsa da hepimiz, Allah ve Rasulünün istediği gibi kardeş olarak görsek birbirimizi işte o zaman Allah nezdinde hiç bir değeri olmayan ama sözde süper güç denilen israiliydi abd siydi vs. Müslümanlara eziyet edebilir miydi? hak ettiğimiz gibi dünyada kafirlerden çok Müslümanların sözü geçmezmiydi. Filistin de bir karıncayı ezerseniz ülkenizi başınıza yıkarız demezmiydik ? Burada teffekkür edeceğimiz çok önemli iki mesele var. "Allahüekber" ve" La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!