"50 kedi bir aslan etmez"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir’den muhalefete yüklendi.

"50 kedi bir aslan etmez"
"50 kedi bir aslan etmez"
GİRİŞ 21.12.2014 17:24 GÜNCELLEME 21.12.2014 17:24

CHP zihniyetini Baas zihniyetine benzeten Yılmaz, CHP ve MHP’nin iktidar olamayacağını savundu. Yılmaz, çatı adayla ilgili de “Aslan ve kedi aynı ailedendir ama 50 kedi bir araya gelse bir aslan yapmaz. İster 14 ister 16 isterse 50 parti bir araya gelsin, bir AK Parti, bir Recep Tayyip Erdoğan yapmaz” dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Bayraklı İlçe 3. Olağan Kongresi’ne katıldı. Mevcut ilçe başkanı Yakup Gülcan, kongreye tak aday olarak gitti. Kongrede muhalefete yüklenen İsmet Yılmaz, CHP zihniyetini Baas zihniyetine benzetti.

“ONLAR DEVLETİN SAHİBİ GERİ KALANI MARABALAR”

Rize’de kendisine anlatılan bir hikayeyi partililerle paylaşan Yılmaz, şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu Rize’ye gitmiş. Bir kahvehanede çay içecek. Ceketini çıkarmış çaycıya demiş ki; ‘şu ceketimi as.’ Çaycı ‘asacak yer yok’ demiş. O da ‘çivi de mi yok?’ demiş. Çaycı da demiş ki ’50 yıldır bu memlekete bir çivi çaktınız da onun hesabını mı benden soruyorsunuz?’ Hakaret kendileri için serbest. Eleştiri serbest. Ola ki bizim arkadaşlarımızdan birisi kendilerine eleştirdikleri zaman da eleştiriye de tahammülleri yok. Onlar şunu görüyor. Bu devletin sahibi kendileri, geri kalanlar maraba. ‘Marabaların ağalara söz söyleme hakkı olamaz’ diyorlardı bunu da bozan siz oldunuz.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer