CHP'li Koç o soruya cevap vermedi

CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün ve Birgün Ayman Güler sorusuna cevap vermedi.

CHP'li Koç o soruya cevap vermedi
CHP'li Koç o soruya cevap vermedi
GİRİŞ 24.12.2014 16:46 GÜNCELLEME 24.12.2014 16:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün ve Birgün Ayman Güler’in kınama istemiyle disipline sevk edilmelerine ilişkin, “Şuanda parti içi yargıya intikal etmiş bir konu üzerinde siyasi yorum yapmam yanlış olur" dedi.

YORUMLAR 4
  • mıthat yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    yalan üzerine kurulan siyasetşileri millet çok iyi biliyor bu yüzden hayat boyu iktıdar olamazlarrrrrrr...
    Cevapla
  • Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne demesini bekliyordunuz chp bildiğiniz gibi kaset mamulü bir başkan hergün değişik ittifak,gezide işçi partisi ile sonra sarıgüllü,ekmellettinli paralel günleri,secime doğru bdp ile dans hazırlıkları,geleceklerini yasa dışı tapelerde,iftirada,hakarette,paralel yapılardan geleceklerde arayan hiç bir projesi olmayan ve bir şişli belediyesine bile sahip çıkamayan,sabah akşam sazanları yeşil katlediliyor diye kaosa yollayan fakat yalovada Atatürkün diktirdiği asırlık çınarları göz göre göre katleden bunları dile getirenleri ihrac eden partinin sözcüsümüyüm diyecekti,ki ölse demez.
    Cevapla
  • zamansız 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında bir cümleyle çok basit şekilde cevap verebilirdi o cümlede şu;; "Arkadaşlar chp olarak bizim demokrasi anlayışımız bu şekildedir size teessüf ederim hala chp nin demokrasi anlayışını anlayamadınızmı ? ?" diyerek çok güzel ve yerinde bir açıklama yapabilirdi ! !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Üstad Necip Fazıl Kısakürek nasıl yorumlamış. İttihat ve Terakki bir baştan öbür başa sahte kahramanlar sirkidir Ucuz kahramanlık özentisi ve sahtesi, içiçe. Ondan sonraki devir malum. Maddede kurtarılan milletin ruhta batırılışı !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi