Bakan açıkladı! işte PKK'ya harcanan para

Ma­li­ye Ba­ka­nı Meh­met Şim­şek, PKK te­rö­rüy­le mü­ca­de­le ne­de­niy­le bu zamana kadar harcanan parayı açıkladı.

Bakan açıkladı! işte PKK'ya harcanan para
Bakan açıkladı! işte PKK'ya harcanan para
GİRİŞ 27.12.2014 08:08 GÜNCELLEME 27.12.2014 08:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ma­li­ye Ba­ka­nı Meh­met Şim­şek, PKK’­yı ulus­la­ra­ra­sı or­ga­ni­ze suç ör­güt­le­ri için­de say­dı. Meh­met Şim­şek, bu ör­gü­tün te­rö­rü ne­de­niy­le Do­ğu ve Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu eko­no­mi­si­nin ge­li­şe­me­di­ği­ni, is­te­ni­len dü­zey­de ya­tı­rım­la­rın çe­ki­le­me­di­ği­ni be­lirt­ti.

Şim­şek, PKK te­rö­rüy­le mü­ca­de­le ne­de­niy­le Tür­ki­ye­’nin 1 tril­yon li­ra­ya ya­kın kay­na­ğı­nın da he­ba ol­du­ğu­nu belirtti. 

ÜLKE BÜTÇELERİNİ AŞTI

Ma­li­ye Ba­ka­nı Şim­şek uyuş­tu­ru­cu mad­de, si­lah, or­gan ti­ca­re­ti gi­bi suç­lar­dan el­de edi­len ma­li gü­cün bir­çok ül­ke­nin mil­li ge­li­rin­in da­hi üze­ri­ne çık­tı­ğı­nı be­lir­tir­ken, şöy­le de­vam et­ti: “Fert­ler­den zi­ya­de sı­nı­rı aşan suç­lar­la kar­şı kar­şı­ya­yız. Bu suç­lar­la sa­de­ce po­li­si­ye ted­bir­ler­le mü­ca­de­le et­mek yet­mi­yor, is­tih­ba­ra­tın da çok iyi kul­la­nıl­ma­sı ge­re­ki­yor.”

KARGOCULARA UYARI!
 

Şim­şek, suç ge­lir­le­riy­le il­gi­li ola­rak fi­nans ku­rum­la­rı, kar­go şir­ket­le­ri ve se­ya­hat şir­ket­le­ri­nin yo­ğun de­ne­ti­me ta­bi tu­tul­ma­sı ge­rek­ti­ği­ne işa­ret eder­ken bu şir­ket­le­re uya­rı­da bu­lun­du. 

YORUMLAR 3
  • yusuf gms 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi cokecek desebe sen suna
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle KARGO şirketleri!!!!Çok sıkı denetlenmeli Çokkkk
    Cevapla
  • osman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    Tam isabet! Hesap ortada....Ne var ki bu oyunun tezgahçıları hiç boş durmuyorlar. Şimdilerde muhalefeti vatan hainliğiyle karıştıran akıl fukaraları ile el ele daha büyük oyunlar peşindeler ama bu sefer suç üstünde yakalanacaklar çünkü artık mal terlidir ve asla YEMEZLER! Kendi medyaları ve STK ları bile YEDİREMEZ! Birilerinin tası tarağı toplayıp kaçma vakti geldi geçiyor bile. Aksi takdirde sokaklarda onları bol tükürük, yumurta, domates vb. maddeli sağanakları bekliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi