Şentop: Dünyanın en güçlü teşkilatıyız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, 2015 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

Şentop: Dünyanın en güçlü teşkilatıyız
Şentop: Dünyanın en güçlü teşkilatıyız
GİRİŞ 28.12.2014 15:47 GÜNCELLEME 28.12.2014 15:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla seçimlerden önce AK Parti'nin zayıflatılması, Türkiye'nin uluslararası konjektörün dalgalanmalarına bırakmasının amaçladığını söyledi.

Şentop, partisince Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda, 7 Haziran 2015'teki genel seçimin Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden olacağını ifade etti.

"DÜNYANIN EN GÜÇLÜ SİYASİ TEŞKİLATINA SAHİBİZ"

AK Parti'de bütün kararların istişare sonucu alındığını belirten Şentop, Türkiye'de kurumsal kimliği tamamlamış tek parti olduklarını vurguladı.

"AK Parti, dünyanın en güçlü teşkilatına sahip siyasi hareketidir" diyen Şentop, şöyle devam etti:

"Bugün yaklaşık 9,5 milyon üyemiz var. Avrupa'da birçok ülkenin nüfusundan fazla üye sayısı demektir. Bu üyeler de kağıt üzerinde üyeler değildir. Anketlere göre, AK Parti'nin yüzde 48-50 arasında oy oranı olmasına rağmen 'Türkiye'yi AK Parti yönetmelidir' diyenlerin oranı ise yüzde 60. Bu, Türkiye'yi yönetebilecek tek parti olduğunu gösteriyor. CHP'lilerin yarısı ise kendi genel başkanlarının başbakan olabileceğini hayal bile edemiyor."

"HEDEF AK PARTİ'Yİ ZAYIFLATMAKTI"

Şentop, 17 ve 25 Aralık operasyonlarını, Türkiye'nin gelişimini istemeyen uluslararası çevrelerin organizasyonu olarak nitelendirdi.

Bu projenin, Türkiye'in gelişimini istemeyenlerin bir araya gelmesi mümkün olmayan siyasi aktörleri bir araya getirip, devreye soktuğunu belirten Şentop, şunları kaydetti:

"Bu projenin taşeronluğunu da bu paralel cunta üstlendi. Türkiye birçok darbe teşebbüsünü gördü. Bu darbeler, uluslararası irtibata sahip ama ilk defa Türkiye'de tamamen uluslararası projenin taşeronluğunu üstlenen bir yapı darbe teşebbüsünde bulundu. Hedefleri, genel seçimleri etkileyerek AK Parti'yi zayıflatmak. Türkiye'yi yine uzaktan kumanda ile uluslararası konjektörün dalgalanmalarına bırakılmış eski Türkiye haline çevirmek."

Şentop, Türkiye'nin tarihi günlerden geçtiğini, 2015 seçimlerinde eski Türkiye'nin defterlerini tamamen rafa kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 3
  • Burak 9 yıl önce Şikayet Et
    2015 seçimleri Milli Mücadelenin çok önemli,keskin bir virajıdır.Herkes aklını başına alıp bin düşünmeli.Sonuçta itibari ile bir oyumuz var.Saygılar...
    Cevapla
  • Ali bey 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçek bu kakadar açık ve net ortada onun için herkes kendi gücü kadar konuşsun yüzde 10 alan on kelime 15 alan onbeş kelime 20 alan yirmi laf edebilir yüzde 50 alanda elli kelime edecek herkes haddini bilecek paralelciler yüzde 000,01 bile ancak varlar cunta kesimi için diyorum akıllarını onların evrine veren alttabaka için bunu söylemek doğru olmaz sanırım saf tabaka bir uyanırsa paralel çöplüğü boylar ama bir kısmı daha uyanmamış saflığından
    Cevapla
  • KÜRŞAT 9 yıl önce Şikayet Et
    En zengini diyecekti galiba,dili sürçmüş olabilir mi acaba ?....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da