'Sağlık Bakanı, Abdullah Gül'e hakaret ediyor'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Anayasa Mahkemesi ile ilgili olarak söylediği sözleri yorumladı.

'Sağlık Bakanı, Abdullah Gül'e hakaret ediyor'
'Sağlık Bakanı, Abdullah Gül'e hakaret ediyor'
GİRİŞ 06.01.2015 12:02 GÜNCELLEME 06.01.2015 12:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Sağlık Bakanının 'Yüce Divan'a güvenmiyoruz' yönünde bir açıklaması oldu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Bahçeli, şu yanıtı verdi:

"Sağlık Bakanı, AKP'nin geçmişini inkar eden, onların seçtiği Cumhurbaşkanı ile ülkeyi 5 yıl yöneten başta Sayın Abdullah Gül olmak üzere herkese hakaret etmektedir. Bugün Anayasa Mahkemesi'nin çoğunluğu Sayın Gül'ün atadıklarıdır. Dolayısıyla Sağlık Bakanı'nın sağlık sorunu vardır. Bu sorunu Anayasa Mahkemesi'nde değil Sağlık Bakanlığına bağlı güzide hastanelerden bir tanesinde aramalıdır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    adil mhpeyde verdik ne oldu onu söyle erzurumda ak partili mehmet sekmen var öyle ip atmaya benzemez al as apoyu erzurum olarak mhpnin işi bitmiştir eski mhpe tarih oldu mhpdeki solugan annee bana niye püskvitttt almıyorsun dünya uzaya çıkmış teknloji çıgır açmış :) fark nerde adil kardeşim sence eski türkiye bitmiştir püskviiitttte devam vesallam
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli şaşırmış ne yapacagını dedikodu yapmaya başlamış boş işlerle ugraşma nerdesin ne yapacan onu söyle elde var sıfır boş işler partisi mhpe vesallam
    Cevapla
  • adil 9 yıl önce Şikayet Et
    siz şaşırmışsınız erzurum zaten pkk partisine oy vermeye başladı çözüm size yaradı yanı
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli fesada nifega gerek yok yakışmıyor bu kadar düşmemek gerek...
    Cevapla
  • kapak 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bahçeli.güzel cevap
    Cevapla
  • İmparator 9 yıl önce Şikayet Et
    Tencere Kapağı Abdullah Gül'ün Twitter Kararındaki Tavrı, MİT Müsteşarına git ifadeni ver, Üniversitelere Atadığı Rektörlerin Tamamının Paralel Örgütün Mensupları olması, Abdullah Gülün Eşinin Görevlerinin son dönemlerinde Murat Yetkine İçini dökerek kimden tarafı olduklarını Resmen ispatlamıştı, A.Gül AYM'eye Atadağı üyelerın çoğunluğu Paralel olamaz mı Sn.Müezzinoğlu da haklı olarak Paralel üyelerden dolayı güvenmediğini açıklamış son zamanları Haşim Kılıç'ın Tavırları Müezzinoğlu ve Ak Partilileri endişeye sevk etmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...