'Fethullah Gülen'in tartaklandığını duydum'

Geçmişte Pensilvanya’da Fethullah Gülen’i ziyaret eden Selçuk Özdağ, Gülen’le ilgili ilginç bir anektottan bahsetti.

'Fethullah Gülen'in tartaklandığını duydum'
'Fethullah Gülen'in tartaklandığını duydum'
GİRİŞ 13.01.2015 07:08 GÜNCELLEME 13.01.2015 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ile geçmişte nasıl tanıştığını ve kendisini Pensilvanya’daki evinde ziyaret ettiği dönemde aralarında geçtiği diyalogları basın mensuplarıyle paylaştı. 

FETHULLAH GÜLEN'İ TARTAKLAMIŞLAR

Özdağ, sözlerine ilk olarak Fethullah Gülen ile tanıştığı dönemden bahsederek başladı. Fethullah Gülen’i ilk defa sürgün geldiği Manisa Ulucamii’nde dinlediği vaazla tanıdığını kaydeden Özdağ, o dönemlere ilişkin anısından söz etti. Özdağ, “Gülen’in camideki vaazından etkilenip kendisiyle tanışmıştım. Hatta bir gün İzmir'de başka gruplar tarafından tartaklandığını duydum. Ben de o dönemlerde arkadaşlarımı görevlendirdim, gittiler o dövenlere karşılığını verdiler” dedi.

Gülen'i daha önce Pensilvanya'da ziyaret ettiğini dile getiren Özdağ, Gülen'in AK Parti'deki 3 dönem kuralı ilgili olarak kendisine neler söylediğini şöyle anlattı: 

"Söyleyin Başbakan’a kaldırsın bu 3 dönem yasağını. Abdullah Gül'ün, Bülent Arınç'ın kendisinin. Siyaset kolay şey değil, bunların yasakları kaldırılsın’ dedi ve Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler dizdi. "