AK Parti'li İçten'den Cumhuriyet'e suç duyurusu

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten "Fransa'daki dergi ile malum gazetenin nefret suçu işlediği açık seçik ortadadır" dedi.

AK Parti'li İçten'den Cumhuriyet'e suç duyurusu
AK Parti'li İçten'den Cumhuriyet'e suç duyurusu
GİRİŞ 15.01.2015 17:38 GÜNCELLEME 15.01.2015 17:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, "Fransa'daki dergi ile ülkemizdeki malum gazetenin nefret suçu işlediği açık seçik ortadadır. Ben buradan dergi ve gazete için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

İçten, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Hz. Muhammed'e yapılan hakaret ve çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.

"ANAMIZ, BABAMIZ PEYGAMBERİMİZE FEDADIR"

Düşünce özgürlüğü kılıfının hiç kimseye, İslam'a ve onun kutsallarına hakaret etme hakkı vermeyeceğini belirten İçten, "Kimse bu kılıfın arkasına saklanarak İslam düşmanlığını ayyuka çıkaracak bu pervasızca hakaretleri yapamaz. Kur'an ve Hz. Muhammed biz Müslümanların namusu ekberidir. Anamız, babamız, canımız Hz. Muhammed'e fedadır. Hz. Peygamber'e hakaret eden bize ve yeryüzündeki tüm insanlığa hakaret etmiştir" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Genç'li 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir hemşehriniz olarak sizinle gurur duydum.Allah sizin gibi vekillerin sayısını arttırsın.Ateizm ve Siyonizm perdesi altında ifade özgürlüğü bahanesine sığınanların maskelerini düşürdünüz.Helal olsun size
    Cevapla
  • Muhammed AYDIN 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun! Hislerimize tercüman oldun.
    Cevapla
  • Uğur Yazıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte benim Vekilim,takdir ediyorum ve alkışlıyorum...Benim oy verdiğim vekil hukuki mücadeleme ön ayak olacaktır...Hiç kimse maneviyatımıza,kutsalımıza dil yada el uzatıp bunun adına basın özğürlüğü diyemez!!!Böyle bir hak haksızlıktır nerede olursa olsun,hangi dinde olursa olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak