HDP'den hükümete Cizre teklifi

Cizre'de çıkan olaylar sonrası HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'dan hükümete 'gözlemci heyet' önerisi geldi.

HDP'den hükümete Cizre teklifi
HDP'den hükümete Cizre teklifi
GİRİŞ 18.01.2015 08:24 GÜNCELLEME 18.01.2015 08:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cizre'de yaşanan olayları değerlendirdi. Kaplan, çözüm sürecinin zarar görmemesi için bölgeye "gözlemci heyeti" gönderilmesini önerdi.

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cizre'de meydana gelen olayların provokasyon olduğunu ileri sürdü. Kaplan, bunların durması ve çözüm sürecinin selameti için 'gözlemci heyeti' oluşturulması gerektiğini söyledi.

Kaplan, "Çözüm sürecini en çok zorlayacak nokta Cizre'dir. Daha önce de söylemiştik. Cizre'de yabancı ajanlara, provokatörlere meydanı bırakmamak lazım" diye konuştu

YORUMLAR 20
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    cizredeki ve güneydoğudaki tek sorun bölücü örgüt..sorunun çözümüde devletin kendi gücüyle asker ve polisi ile, kimseye rica etmeden devlet düzenini sağlamasıdır..bu kadar basit..kamu düzeni için kimseye rica edilmez..asker ve polisinle balyoz gibi inersin sokaklara sağlarsın..
    Cevapla
  • CEVAPCI 9 yıl önce Şikayet Et
    HANİ gerçekten söylediğine kendinde İNANACAN az kalsın::))BRE adem oğlu ajan dediğin adamlarla AYNI KULVARDA koşmuyormusunda UTANMADAN JURNALLIYORMUŞ GİBİ YAPIYORSUN? birde heyet falan filan KİMİ KANDIRACAĞINI ZANNEDERSİN? olan krediniz KOBANİ VE HÜDAPAR olaylarında biitamam TÜKENDİ. CİZREDEKİ PARALEL OYUNUDA BOZULDU ŞİMDİ NE OLACAK ??? sen ve benzerlerin isterseniz kamalak gibi herşeyi göze alıp GEMİLERİ YAKARAK herkesle işbirliği YAPARIZ diyerek biraz GERÇEKÇİ olabilirsiniz .fakat BU KAYBETTİĞİNİZ ŞEYLERİ GERİ GETİRMEZZZZZZ:::)))
    Cevapla
  • ferhatt 9 yıl önce Şikayet Et
    O degilde ben bu halkını çözemedim bunlarda zerre akıl yokmu acaba,siz hizmet ettiklerinizin elene kalsanız varya sizi bir kaşık suda boğarlar.Amma nerde sizde o kabiliyet.Sadece Allah islah etsin sizi diyorum.
    Cevapla
  • biri 9 yıl önce Şikayet Et
    eskiden kahvehanelerde vatan kurtarılırdı,şimdi klavye başında...
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğudaki müslüman kürd bvatandaşlarımız eninde sonunda pkk nın eremni terör örgütü olduğunu hdp nin ermenileri temsil ettiğini analyacak ve bunlardan vazgeçecek.o zaman bu hdp 3 oy bile alaamyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor