Erdoğan'ın doktoru konuştu; İddialar doğru mu

AK Partili vekil Cevdet Erdöl, doktorluğunu yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına ilişkin iddialarla ilgili konuştu.

Erdoğan'ın doktoru konuştu; İddialar doğru mu
Erdoğan'ın doktoru konuştu; İddialar doğru mu
GİRİŞ 24.01.2015 09:24 GÜNCELLEME 24.01.2015 09:26
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

 Erdoğan'ın bir sağlık probleminin bulunmadığını kaydeden Erdöl, "Dünya'nın en fit liderleri arasında Cumhurbaşkanımız da gösterilmiş. Turp gibi.. Başka bir şey söylemeye gerek var mı?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ile il­gi­li ola­rak or­ta­ya atı­lan id­di­alar, dok­to­ru ve AK Par­ti An­ka­ra Mil­let­ve­ki­li Cev­det Er­döl ta­ra­fın­dan ya­lan­lan­dı. Er­döl, Kı­zı­lay ve Ye­şi­lay gi­bi ku­ru­luş­la­rın dev­let ta­ra­fın­dan des­tek­len­me­si­ni ön­gö­ren ka­nu­ni dü­zen­le­me ve Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ko­nu­sun­da ya­pı­lan ya­yın­lar hak­kın­da Vah­det'e de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lun­du.

DÜN­YANIN EN FİT Lİ­DE­Rİ

"Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ile il­gi­li bir so­ru­nu yok­tu­r” di­yen Er­döl şöy­le de­vam et­ti: “Bi­raz ön­ce bir ar­ka­da­şı­mız söy­le­di. Bir Ame­ri­kan der­gi­sin­de ya­yın­lan­mış. Dün­ya'nın en fit li­der­le­ri ara­sın­da Cum­hur­baş­ka­nı­mız da gös­te­ril­miş. Bun­dan da­ha baş­ka bir şey söy­le­me­ye ge­rek var mı?"

ACİL SE­NAR­YO­LA­RI­MIZ HA­ZIR

Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ko­nu­sun­da her za­man ge­rek­li ted­bir­le­ri al­dık­la­rı­nı an­la­tan Er­döl, "Cum­hur­baş­ka­nı­mız için yurt içe­ri­sin­de ve yurt­dı­şı için acil se­nar­yo­la­rı­mız var­dır. Gi­de­ce­ği­miz her yer­de acil du­rum­lar­da baş­vu­ra­ca­ğı­mız has­ta­ne­ler ön­ce­den araş­tı­rı­lır. Ek­sik­lik­ler var­sa tes­pit edi­lir. Bu­ra­la­ra ge­re­kir­se mal­ze­me ve uz­man gö­tü­rü­lür. An­ka­ra için gi­di­le­cek has­ta­ne Ata­türk Has­ta­ne­si olu­yor. Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın ya­nın­da sü­rek­li ola­rak ya ben bu­lu­nu­yo­rum ya da Prof. Dr. Ser­kan To­pa­loğ­lu olu­yor" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. 

KAN İH­Tİ­YA­CI DÜ­ŞÜ­NÜ­LÜ­YOR

Erdöl şöyle devam etti: "Me­se­la, Af­ri­ka'ya gi­diyoruz. Bu­ra­da ola­ca­ğı­mız yer­ler­de, ge­re­kir­se acil ola­rak baş­vu­ra­ca­ğı­mız has­ta­ne­ler be­lir­le­ni­yor. Var­sa ek­sik­lik­le­ri­ni tes­pit ede­ce­ğiz. Kan ih­ti­yaç­la­rı fa­lan vs ön­ce­den dü­şü­nü­lü­yor." 

ÇAY FAZLA TÜKETMİYOR

"Cum­hur­baş­ka­nı­mız bil­di­ği­miz kla­sik ça­yı çok tü­ket­mi­yor. Ben şah­sen çok çay iç­mi­yo­rum. Es­ki­den çok içer­dim. Son­ra şe­ker­siz iç­me­ye baş­la­dım. Ta­dı­nı ala­ma­dım. Bir müd­det di­ren­dim ve alış­tım. Şim­di şe­ker­li içe­mi­yo­rum.  Şe­ker­siz de çok ca­nım is­te­me­di. Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın özel bir kı­sıt­la­ma­sı yok ne is­ter­se onu içi­yor. Özel ola­rak şu­nu içi­yor di­ye bir şey yok."

Vahdet Gazetesi

YORUMLAR 42
  • Fit.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Fit ne bicim kelime Allah askina?
    Cevapla
  • red 9 yıl önce Şikayet Et
    her canlı öülümü tadacaktır....
    Cevapla
  • reşitakbulut 9 yıl önce Şikayet Et
    allahım.size.şükurler.olsun.bize.bugünleri.gösderdin.size.hep.duacıyız.sayın......recep.tayiperdoğanı.basımızdan.ayırma.kızı.sümeyya.erdoğana.ikibin.yirmiüçün.....yeni.türkiyenin.ondördüncü.cumhurbaşkanı.olmayı.nasıp.et.türbanla.halk.otobüsüne.binemessiniz.diyenlere.devletin.tepesine.nasıl.gelinirmis.görsünler.birzamanlarıda.muhdar.bile.olamaz.demişlerdi.ama.sen.büyüksün.sana.nakadar.şükretsek.azdır.
    Cevapla
  • subhi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuce Allah tan hayirli ömür ve devletin başinda olmasını diliyorum.
    Cevapla
  • yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayirli uzun ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin.Rabbim daima işini kolaylaştırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...