Akdoğan'ın sözleri salondakileri coşturdu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan Türkiye düşmanlarına anlamlı tepki...

GİRİŞ 25.01.2015 16:44 GÜNCELLEME 25.01.2015 16:44
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, AK Parti Kayseri 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Ne yaparsa yapsınlar millet bizim yanımızda olduktan sonra Cenab-ı Hakkın rızası, hoşnutluğu bizimle birlikte olduktan sonra topu bir araya gelse inşallah en ufak bir zarar veremezler, bizi yolumuzdan döndüremezler, döndüremeyecekler" açıklamasında bulunurken kurduğu bir cümle salondakileri coşturdu. 

Yalçın Akdoğan'ın "Hem şeytan taşladık hem tavaf ettik hem millete hizmet ettik hem de bunlarla uğraştık" sözleri salonda bulunan partililer tarafından uzun süre alkışlandı. 

İŞTE O SÖZLER: 

Akdoğan sözlerine şöyle devam etti: 

"Biz bu ülkeyi ne paralelcilere yediririz, ne vesayetçilere yediririz ne de terörden, şiddetten kandan beslenenlere yediririz. Karşımızda kim olursa olsun milletin iradesine uzanan her eli kırmasını biliriz Allah'ın izniyle"

"İster derin devlet yapılanması, ister paralel devlet yapılanması, ister KCK'sı, ister Ergenekon'u olsun hiçbir ihanet şebekesine hain örgüte prim vermeyiz. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Milleti de kurda kuşa yem etmeyiz. Bu devlet karanlık odalarda kurulmadı ki karanlık odalarda yapılan planlarla yıkılsın" 

YORUMLAR 29
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizler gibi samimi insanları başımızdan eksik etmesin Sizler gerçekten Allahın sevgili kullarısınız sizler bu yolda olduğunuz müddetçe bizim canımız size feda olsun Bitlisli hasan
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir kürdüm bitlisliyim inançlı kürt şu bdp MHP CHP ye hayatta oy vermez bunlar İsrail dostudurlar küfre yardım ediyorlar.biz ülkemize hizmet edene canımızı feda ederiz
    Cevapla
  • Alp 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten risale değil Allah diyeceğiz.Biz Türk milleti olarak sadece Cenabı Allah a sığınır ondan yardım isteriz.Yalçın Akdoğan beyfendiyide çok başarılı buluyorum
    Cevapla
  • Joseph Alargo 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn bakan zatiniz nerden ve nasil bilebiliyor Allahin riza ve hosnutlugunun sizlerle olduğunu.Allah dillerinizi yalan ve yanlistan korusun.
    Cevapla
  • YÜKSEL 9 yıl önce Şikayet Et
    yardımcı olarak kalsın, aman başa güreşmesin de! genetik kodlar önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor