Hakan Fidan'dan sonra beni alacaklardı

Afrika dönüşü gazetecilere uçakta açıklama yapan Erdoğan önemli bilgiler paylaştı.

Hakan Fidan'dan sonra beni alacaklardı
Hakan Fidan'dan sonra beni alacaklardı
GİRİŞ 27.01.2015 09:41 GÜNCELLEME 27.01.2015 14:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Somali dönüşü uçakta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu, "MİT Müsteşarı Hakan Fidan'dan sonra hedefleri bendim." dedi.

"HAKAN FİDAN'DAN SONRA BENİ ALACAKLARDI"

Erdoğan, yargı ve emniyetteki cemaat yapılanması iddialarıyla ilgili olarak "Biz aslında iyi niyetimizin kurbanı olduk. MİT Müsteşarı'na malum operasyon yapıldığından itibaren bu işi anlamış durumdayız. Biliyorsunuz, hesapları önce MİT Müsteşarı'nı almak, sonra da beni almaktı." açıklamasında bulundu.

"HAKAN FİDAN'DAN SONRA BENİ ALACAKLARDI"

- Hrant Dink cinayetinde paralel yapının bağlantısı olduğunu düşünüyor musunuz?

Daha önce söyledim; biz aslında iyi niyetimizin kurbanı olduk. MİT Müsteşarı'na malum operasyon yapıldığından itibaren bu işi anlamış durumdayız. Biliyorsunuz, hesapları önce MİT Müsteşarı'nı almak, sonra da beni almaktı. Pennsylvania ile bu işin alakası var mı? "Yok" demek mümkün değil, işin hep içinde. Dink olayında işin nerelere ulaştığı zaten şu anda ortaya çıkıyor. Emniyetteki, istihbarattaki ayakları ortaya çıkmış vaziyette. Şimdi bunların üzerlerine hem emniyet teşkilatı hem de yargı gidiyor. Gerek Balyoz, gerek Ergenekon bunların içinde hep bunlar var. Hem yargı hem de emniyet ayağı ile var. Adam bakıyorsun, emniyette zaten her şeyi hazırlıyor, yargı kalkıp da o emniyette hazırlanan zabıtlar hakkında herhangi bir tasarrufta bulunmuyor, alıyor, tutuklamayı yapıyor, işi bitiriyor. Bu süreç böyle devam etti. 17- 25 Aralık sürecinde bu müdahale yapılmamış olsaydı iş böyle gidecekti. Darbeye karşı darbe yapılınca o iş bitmiş oldu.

YORUMLAR 11
  • ali veli 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba saf kim millet tabi cemaat dün nasılsa bugünde aynıdır başkaları içeri alınırken iyi keser döner sap döner
    Cevapla
  • saraylı 9 yıl önce Şikayet Et
    merak etme bu dediğin birgün mutlaka olacak ondan zerre şüphen olmasın.
    Cevapla
  • Ykp kçk 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet işleri bazılarına kolay geliyor Ağzı olan konuşuyor Ağzı olan değil aklı olan konuşur oda sizde yok Geziye gidin paranızı Almanya verir işide gidin paranızı ingiltere verir. Biz türkiyede kalırız canımızı da veririz RTE
    Cevapla
  • uraztursen 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu cemaat denilen yapı şişirilmiş egolarıyla, eleştiri kabul etmez kibirleriyle ortadayken siz nasıl olur da bunlara bu kadar güvenirsiniz? Bunlara göre memleketin tek namusluluk, iş bileni, dürüstü kendileridir. yahu kardeşim, tut ki sen bu vasıflara sahipsin. bunlar senin tekelinde mi? senden başka hiç mi iyi insan yok bu topraklarda? Bu topraklar bu kadar mı verisiz mi ki bir siz yetişmişsiniz? Size bakınca diyorum ki: Şükür ki Hz Muhammed(SAV) son peygamber.
    Cevapla
  • recep demirli 9 yıl önce Şikayet Et
    millet nasıl olsa yutuyor, at baba at, yere düşene kadar uyumaya devam eder nasıl olsa birileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi