Demirtaş'tan IŞİD iddiası: Seçim öncesi suikast!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, IŞİD'e dair ilginç iddialarda bulundu.

Demirtaş'tan IŞİD iddiası: Seçim öncesi suikast!
Demirtaş'tan IŞİD iddiası: Seçim öncesi suikast!
GİRİŞ 28.01.2015 08:36 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye'de çok sayıda IŞİD hücresi olduğunun dilden dile dolaştığını belirten HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Özgür Gündem'e yaptığı açıklamada tartışma çıkartacak bir iddiada bulundu. 

Demirtaş, "IŞİD hücreleri ne zaman, nerede, kime karşı harekete geçecek bilmek zor. Seçim yaklaştıkça da bu tür büyük provokatif yönlendirme amaçlı saldırılar olabilir, suikastlar olabilir" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 25
  • CEVAPCI 9 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş senin pkk nın ve bahsi geçen paralı askerlerin hülasa hepinizin İPLERİNİ ELİNDE TUTAN AĞABABANIZ akadan silah sıkmayı ve belden aşağı yumruk vurmayı size ÖĞRETTİ ::)) ANCAAAAAAKKKKKKK BU YÜCE MİLLET KALLEŞLİKLERİ SEZDİ VE GEREKEN VAZİYETİNİ ALDI senin gibi GARABET SİYASETİ YAPANLARA BIYIK ALTINDAN SIRITIYORUZ .SEÇİMLERE RAMAK KALDI sen ve benzerlerin BİR TERZİYE GİDİP SEÇİMLERDEN EVVEL BOYUNUZU ÖÖLLÇÇTTÜÜRRÜÜNNNNNNNNNN::))
    Cevapla
  • hamido 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın demirtaş sana üç kuruşluk saygımız var ama iftira atarak ayıp kapatmaya çalışma yutmazlar sedada gel seçim yaklaştıkça duruma göre kayıp edecyini anladıgın an bu suikastları sen yapacaksın sonra önceden uyarmadıkmı diye hesap sormaya kalkacaksın samimi ol bunu artık kimse yutmaz...
    Cevapla
  • habil 9 yıl önce Şikayet Et
    szin deaş tan farkınız ne ki kalkmış böyle açıklamalar yapıyorsun.kendinize şimdiden zemin hazırlamayın.sizlerin yaptıklarını unutmadık ak partinin seçim bürolarını yakmak parti başkanblarını kaçırmak sen sanki çok temizsinde adalet istiyorsun güya hadi oradan hadi bakim.
    Cevapla
  • Muhasebeci, 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri Türkiyeyi karıştıracak,acaba hedef saptırıp zemin mi hazırlıyorlar.. Bu şahsiyetin hir bir söylemi samimi değil..
    Cevapla
  • halil 9 yıl önce Şikayet Et
    sana bu aklı o lüks resturanlarda yaptığın toplantıda can dündar Mehmet altan ve saz arkadaşlarımı söyledi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'