Kamyon şoföründen Kılıçdaroğlu’na siyaset dersi

Bursa’da bir kamyoncu, esnafı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sitem etti.

GİRİŞ 29.01.2015 12:26 GÜNCELLEME 29.01.2015 13:00
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Kamyoncular Sitesi’nde şoförlerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir kamyoncu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. CHP’ye sitem eden kamyoncu, “Geldiler kapı kapı oy topladılar. CHP‘ye yıllardır oy verdik. Adam gelip şunu, bunu yapacağım diyor. Ondan sonra senin evini yıkıyor. Yani bu mu siyasettir? Garibanın evini yıkmak mı? Neden zenginin evini yıkamıyorlar?” dedi.

"BEN HALKA HİZMET İÇİN GİRDİM"

Kamyoncunun bu sözlerine cevap vermeyen Kılıçdaroğlu, diğer kamyoncuların sorunlarını dinledikten sonra, “Ben bunu defalarca dile getirdim. Bu düzeni değiştirecek miyiz, değiştirmeyecek miyiz? Bu düzeni değiştirirsek her şey değişir. Bu düzeni değiştirmezseniz siz yine mağdur olmaya devam edersiniz. Ben siyasete halka hizmet etmek için girdim. Siyasete girdiğim gün bütün ailemin mal varlığını açıkladım. Hepsi alnımın teriyle kazandığım para. Hiçbir zaman siyasetle zenginleşmedim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 37
  • YOk Yok 9 yıl önce Şikayet Et
    ya adam kilicdarogluna konusma firsati vermedi. Allah tan vermedi cunku kilicdaroglunun soyleyebilecegi hicbirsey yoktu. Adam zaten kilicdarogluna hic saygi gostermiyor cunku o karizma yok adamda. Adam girdigi ortamda agirligini koyamiyor, muhabbeti ile insanlari rahatlatamiyor, kendini dinletmiyor..Hicbirsey yok yaniiii...
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    hazır lokma bitti ey chp
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yemin ediyorum 40 yıllık kamyon tır otobüs şoförüyüm hayata chp yi temiz görmedim yine göremem
    Cevapla
  • arıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdar o gezide kendi aklınca başkanlık sistemini de eleştirdi "efendim bütün milletvekili adaylarını başkan adayı seçecek" dedi. şimdi kendisi parti başkanı onun istemediği biri milletvekili adayı olabilir mi? kendisi seçince iyi de başkası seçince neden kötü. bu düşünce sizce mantıklı mı?
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet zenginliğini siyasete değil SSK genel müdürlüğüne borçlu. Bir kerede başbakan olsa o zaman malvarlığını siyasete borçlu olacak ama ne yazık ki vatandaş ona o başbakanlık görevini vermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!