Şükür, Erdoğan'ın iddiasına yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Talimatla geldiler' dediği Hakan Şükür cevap verdi.

Şükür, Erdoğan'ın iddiasına yanıt verdi
Şükür, Erdoğan'ın iddiasına yanıt verdi
GİRİŞ 30.01.2015 07:59 GÜNCELLEME 30.01.2015 11:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

AK Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Hakan Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Talimatla geldiler" sözüne cevap vererek, "Hiç yakıştıramadım. Bunu kim ispat ederse her şeyimi vermeye hazırım." dedi.

Bir kanalda canlı yayın konuğu olan Hakan Şükür'e AK Parti'den istifa sürecinde Fethullah Gülen'den bir talimat gelip gelmediğini sordu.

"TALİMATLA GELDİ" CEVABI

Hakan Şükür, "Bana ' milletvekili ol' ricasından sonra 'talimatla geldi' kelimesiyle çok bağdaştıramadım. Hiç yakıştıramadım o dönemin başbakanı şimdi sayın cumhurbaşkanımıza. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bunu kim ispat ederse her şeyimi vermeye hazırım. Zaten kendi böyle bir insan değil. Ben kendisini tanıyorum ve seviyorum. Ben bunu DGM'ye gittiğimde de söyledim." diyerek 'talimatla istifa etti' sözlerine tepki gösterdi.

YORUMLAR 15
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın da ismi tarihin çöplüğüne karısıp unutulacak ha.
    Cevapla
  • molla 9 yıl önce Şikayet Et
    her şeyini al ve git...ben Sakarya'da nasıl manevralarla Abdullah Gül'e kendini göstermek için arabanla kavşağa nasıl ters girdiğini ,polis durdurup sen olduğunu görünce yoluna devam ettirdiler...ne konuşuyon.
    Cevapla
  • HAKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Rüşvetin ispatı ve belgesi nasıl imkansızsa senin talimatla geldiğini ispatlamakta aynı şekilde imkansız Hakan Şükür. Ama inandığımız şey doğru sen bence de talimatla gelmiş bir cemaat kulusun!!.
    Cevapla
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin neyin kaldı ki herşeyimi veririm diyorsun Torinolu senin kadavran dolaşıyor için boşalmış haberin yok senin.7 haziran 2015 seçimlerinde bağımsız aday olmanı bekleriz ya da CHP den aday ol ağzının payını al doğru Prensilvanyaya marş marş.
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    herşeyını vermişsin zaten hacı ....ne verecen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar