Erdoğan: Paralel yapının MOSSAD ile işbirliği var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜMSİAD Genel Kurulu'nda bu zamana kadar hep isim vermeden göndermede bulunduğu o teşkilatın ismini ilk kez açıkladı.

GİRİŞ 31.01.2015 12:30 GÜNCELLEME 02.02.2015 09:45
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın Genel Kurulu'nda konuştu. Konuşmasının büyük bir bölümünü Paralel yapıya ayıran Erdoğan, ilk defa Paralel Yapı- MOSSAD işbirliğinden bahsederek, cemaate gönül veren iyi niyetli vatandaşları uyardı.

''BAŞARILI OLSAYDILAR OLMAYACAKTIM''

TÜMSİAD ile muhabbetlerinin farklı olduğunu ve 17 -25 Aralık darbe girişiminin başarılı olması halinde ''Ben bu kürsüde siz de belki bu salonda olamazdınız'' diyen Erdoğan. ''Aramızdaki muhabbeti yıkamadıkları sürece asla başarılı olamayacaklar zafer kazanamayacaklar.'' dedi.

'FATİH'Lİ GÖNDERME

''Bir Fatihler vardır, bir de işgalciler'' diyen Erdoğan, ''Fatihler toprakları işgal eder gönüllere girer, işgalciler ise toprakları fethetse bile orada tutunamazlar.'' diye konuştu.

YOLUNU AYIRANLARA UĞURLAR OLSUN

Büyüklerin ''Dostunu yolda tanırsın, ''Dostunu alışverişte tanırsın'' şeklinde nasihatları olduğunu söyleyen Erdoğan, ''İşte biz bu kutlu mücadeleye her kesimden dostlarla çıktık. Defalarca dostluğumuz test edildi. Kiminin kardeşlik maskesi altında gizli niyetleri olduğunu gördük ve onlarla yolumuzu ayırdık. Yolunu saptıranlara ve değiştirenlere uğurlar olsun. Bize biz, bize Allah yeter.'' dedi.

HAŞHAŞİLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

''Bırakın hainler hain olmanın gereğini yapsınlar.'' diye sözlerine devam eden Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü;  '' Bu paralel yapının nasıl olupta buralara geldiğini iyi düşünmek gerekir. 1970'lerden sonra maalesef Türkiye Cumhuriyeti bu tarz yapılara yönelik hassasiyet göstermedi. O yüzden yeniden bir Haşhaşi örgütü türedi. Ama biz artık bunlara izin vermeyeceğiz.''

PARALEL YAPI MOSSAD İLE İŞ TUTUYOR!

Paralel yapının şahsımdan önce Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen Erdoğan, ''Bunların bu ülkenin evladı olduğunu hala yaptıklarına rağmen düşünenler varsa gaflet içindedirler. Bunlar için her yol meşru. Bu yapı milletin dini hassasiyetlerine suikast düzenlemektedir. Başka cemaatlere ve vakıflara hayat hakkı tanımadılar. Hala bu yapının MOSSAD ile işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun. Çünkü herşey çok açık net ortada.'' dedi.

 

BÜYÜK MAHCUBİYET YAŞAYACAKLAR

Paralel Yapı ile ilgili ''Bunlar yerli değildir.'' diyen Erdoğan, ''O yüzden bunlarla kim iş tutarsa Türkiye'ye, milletine, dinine, ahlakına, vicdanına haksızılık etmiş olur. Ben buradan siyasi partilere, STK'lara sesleniyorum; biz hataya düştük siz böyle bir şeye düşmeyin. Bunlarla işbirliğine gidenler çok yakında büyük bir mahcubiyet yaşayacaktır.'' diye konuştu.

MONTAJCILAR!

Paralel yapının çok iyi montajcı olduğuna da değinen Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü;  ''Bizim Somali'de dağıttığımız kitaplara montaj yapıp sosyal medyada paylaşmışlar. Bizim Ana Muhalefet partisinin lideri de eline alıp kürsüden sallayıp duruyor.''

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 66
  • aydin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayir bildigimiz ser Ser bildigimiz hayir Rabbim turk toplumuna dogruyu ilham etsin ins.tez zamanda dogrular ortaya cikar kim hakli haksiz eniyi bilen O
    Cevapla
  • kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    seni zor bulduk zannediyormusun kı allah korusun öyle bir vaka olsa idi yalnız mı kalacağını zannediyordun bu can ı bu milletin yücelmesini mazlumların dertlerine derman olana allah için feda edecektim .allah fesatçıların fesadını ayağına dolaştırır.
    Cevapla
  • aligo 9 yıl önce Şikayet Et
    ya gina geldi arkadas. yeter artik bu paralel safsatasi.
    Cevapla
  • davraz 04 9 yıl önce Şikayet Et
    12 yıldır akp ye oy veren birisi olarak sana olan inancım ve güvenim kalmadı.Haram olsun
    Cevapla
  • Adem Başarslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralelin bu denli güçlü ve zengin olmasının bir sırrı daha var 2001 krizinde gurbetçilerin milyarlarca mark paraları bunların elinde bunu neden söylüyorum bir kaç yıl önce Hollanda'da zaman gazetesine gurbetçilerin paraları nasıl dolandırıldığı yönünde röportaj yapmak istedik ve bunun yayınlanmasında istedik bu arada bizi gazeteye üyede yaptılar röportajı yaptık o zaman dedikleri en geç 1hafta sonra hem gazetede hemde stv kanalında yayınlanacak dediler aradan bir hafta geçti iş yerimize bir telefon geldi telefonda aynen şu denildi maalesef yukarıdan emir geldi biz bunları yayınlayamıyoruz diyerek olayı kapattılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar