AK Partili Çiftçi'den paralel yapıya yaylım ateşi

AK Partili Fatih Çiftçi, Fethullah Gülen'e İsrail göndermesinde bulunurken paralel yapıyla ilgili olarak ise iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Partili Çiftçi'den paralel yapıya yaylım ateşi
AK Partili Çiftçi'den paralel yapıya yaylım ateşi
GİRİŞ 31.01.2015 13:14 GÜNCELLEME 31.01.2015 17:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

AK Parti'nin yapılan kamuoyu araştırmalarında yüzde 50 bandında olmasının muhalefet partilerini ümitsizlik ve paniğe sürüklediğini söyleyen AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacağını kaydetti. Bu seçimlerde AK Parti’nin doğu illerinde rekor düzeyde bir oy alacağını iddia eden Çiftçi, AK Parti ve milli iradeye yapılan tuzak, saldırı ve hainliklere rağmen yollarına devam edeceklerini ve başarılı olacaklarını söyledi.

FETHULLAH GÜLEN’E GÖNDERME

Fethullah Gülen’e de isim vermeden yüklenen AK Partili Çiftçi, milletimiz, kendi iradesine rağmen kapalı kapılar arkasında yapılan pazarlıklarla çatılan çatıların altına girmeyecek kadar yüksek bir ferasete sahiptir. Haksızlığın ve zulmün olduğu yerde tarafsız durmak, sessiz kalmak; haksızların ve zalimlerin tarafında durmak demektir. Milletimiz, mazlum Filistin halkı dururken, İsrail’in yanında pozisyon alanları çok iyi görmektedir.’’ açıklamasında bulundu.

‘ÇÖZÜM SÜRECİNİN KALICI OLMASINI İSTİYORUZ’

AK Parti’nin en büyük hedeflerinden birinin çözüm sürecini kalıcı hale getirmek olduğunu ifade eden Çiftçi, paralel yapının çözüm sürecinin başarılı olmaması için büyük çaba sarf ettiğinin altını çizdi.

PARALELCİLER ÇÖZÜM SÜRECİNE KARŞI

‘Paralel Yapı’nın kirli ittifaklar içerisinde olduğunu vurgulayan Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yapı özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde ilk aşama olarak bölge halkını çözüm sürecinin sadece adını kullanarak hükümete karşı kışkırtmayı planlamış Kürt vatandaşlarımıza 'Çözüm Süreci işe yaramayacak' mesajı iletmeye çalışmışlardı. Ancak bölge halkı bu yapının palavralarına inanmadığını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gördük, inşallah genel seçimlerde de göreceğiz.”

“DEVLETLE GÜREÇ TUTMANIN NE OLDUĞUNU EN KISA SÜREDE GÖRECEKLER”

Ortaya çıkan yeni bilgi, iddia ve suç duyurularını göz önünde bulundurarak devlete ihanet içerisinde bulunanlara hukuk çerçevesinde hesabının sorulacağını vurgulayan Çiftçi, paralel yapının devletle güreş tutmanın ne olduğu en kısa sürede göreceğini iddia etti.

ÇİFTÇİ: GERİ DÖNÜŞ OLMAYACAK

Paralel yapı ile mücadelede asla ve asla geri dönüşün olmayacağını dile getiren AK Partili Çiftçi, paralelcilerin sadece cızırtı çıkarttıklarını, tuzak üstüne tuzak kurduğunu söyledi.

“PARALEL YAPI CENAB-I HAKKI UNUTTU”

Çiftçi son olarak, paralel yapı mensuplarının devlete ihanet içerisindeyken Cenab-ı Hakk'ı unuttuğu ve 3 yılda devleti restore etmeyi planlayanların şimdi ise yok olmayla karşı karşıya olduğunu belirtti.

omer.sut@haber7.com

Haber7.com

YORUMLAR 29
  • halim bey 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar adam haksız değil. gelinen noktaya bakın israil ve amerikanın çıkarlarını savunan bir cemaat noktasına geldi durum. hiç bir yerde dini savunan islamiyeti yayın islam dinini tebliğ edin diye açıklama duydunuzmu hocadan varsa yoksa türkiye israille ve amerika ile iyi geçinsini ima eden, sağa sola ananas göndererek din düşmanlarını besleyen bir konumda değilmiydi. gerçekleri söylemeye korkmamalı diğer vekillerde. tebrik ediyorum fatih beyi.
    Cevapla
  • aydin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey turk titre kendine gel koru korune yanlisa sapma bir topluluga kizginliginiz sizi adeletsizlige itmesin Rabbim adeleti iyiligi emredr
    Cevapla
  • aydin 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sadiklarla berabedir dogru eryada gec ortaya cikacak bekleyin goreceksiniz diyo Rabbim. hele sabir ifk hadisesi ne guzel anlatmis kuran
    Cevapla
  • Rümeysa 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dediğin gibi. Cemaate gönül veren gerçek müslümanlar dışında haşa hocaya peygamber gibi bakanlar var. Dinin emirlerini değil hocanın isteklerine koymet verenler var. Ama sayın çifçi Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Şimdi sen bunu söyledin diye herkes bir tarafa çeker. Ama sen doğruları söylemekten vaz geçme. Allah doğrularladır.
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    Beyler beyler bize 20 yıl önce söylendi fettullaha karşı muhabbet duymayin bu adamın nerde geldiği belli değil bediüzaman hazretlerinin ogrencisiyim dedi yalan cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi