Kılıçdaroğlu: Erdoğan koltuğu bıraksın

"Roman Buluşması"na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamı bırakmasını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan koltuğu bıraksın
Kılıçdaroğlu: Erdoğan koltuğu bıraksın
GİRİŞ 31.01.2015 14:55 GÜNCELLEME 31.01.2015 14:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhalefet biz nediysek tam tersini dedi. Beyaz dediğimize siyah, evet dediğimize hayır dedi. Bizim ülkemizde muhalefetin kalkınma gibi bir derdi yok" demişti.

"Roman Buluşması"na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının sorulması üzerine konuştu:

"YOKSA O KOLTUKTAN AYRILSIN"

"Anayasamızda çok temel kural var. Cumhurbaşkanının tarafsızlığı. Bütün vatandaşlara ve siyasi partilere eşit mesafede olmak zorundadır. Eşit olacağının sözünü verdi. Nerede? TBMM'de. Nasıl verdi? Sözü "namusun ve şerefim üzerine söz veririm" diyerek bitirdi. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir insan tarafsızlığı konusunda namusu ve şerefi üzerine ant içmişse gereğini yerini getirmesini isteriz. Tarafsız olmasını isteriz. Yoksa o koltuktan ayrılsın. Ayrılsın AKP'nin eş başkanı olarak görev yapsın" diye yanıt verdi.

YORUMLAR 18
  • cafer 9 yıl önce Şikayet Et
    sakın yönetimden ayrılmayınki chp iflah olmasın...
    Cevapla
  • cafer 9 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanyadan gelen emirle iftira atacaksın sonra koltugu bırak diyeceksin allah aşkına chp.de akıllı danışman kalmadımı. bu adama millet nasıl itibar edecek bu durumda nasıl oy verecek bütün söyledikleri birbirine zıt ayrıca pensilvanya kamburundan kurtulun artık. aksi taktirde bu gemi yürümez,
    Cevapla
  • arif gören 9 yıl önce Şikayet Et
    Resimdeki üçlü zaten bugünkü CHP'nin perişanlığını çok güzel anlatıyor. Başka bir yoruma gerek yok.
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    yarabbim ne olur sen akıl fikir ver bunlarla birlikte yaşamak zorundayız adamlar akıldan yoksun bir hayal dünyasında yaşıyor çevrelerindeki saflarıda oraya sürüklüyor.
    Cevapla
  • İsmailoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Koltugu bıraksın diyecegine adam gibi kkarsısına cıka aday olaydın oyle bos teneke gibi gurrultu cıkarıp ses kirliligi yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!