Davutoğlu'ndan çocuklara üzüm müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa il kongresinde okullarda üzüm dağıtımı müjdesini verdi.

Davutoğlu'ndan çocuklara üzüm müjdesi
Davutoğlu'ndan çocuklara üzüm müjdesi
GİRİŞ 31.01.2015 15:57 GÜNCELLEME 31.01.2015 16:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu Manisa İl kongresinde partililere seslendi. Başbakan Davutoğlu, "Bütün okullarımızda bu bereketli, bu şifalı Manisa üzümlerinin de dağıtılması için talimat verdik. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu kararını çıkarıyoruz, bütün okullarda sütle, gençlerimizin, çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi için kuru üzüm dağıtacağız, yılda 60 bin ton kuru üzüm dağıtacağız." ifadesiyle öğrencilere müjde verdi. 

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Manisa fetret devrini bitiren şehirdir. Sayın Cumhurbaşkanımız da 2002'de fetret devrini bitirdi. Biz ne tehditlere boyun eğdik. Şehzadeler şehrinden haykırıyorum: Devletin başına gelecek kim varsa, Manisa'ya gelip devlet terbiyesi alacak. Bir şehzadenin nasıl sultan olduğunu görecek.

"KILIÇDAROĞLU MUHTAR BİLE OLAMAZ"

12 yıldır AK Parti kadroları bu ülkeyi yönetiyor. İktidarımız başlamadan genel başkanımızı siyasi yasaklı hale getirmeye çalıştılar. siyasi yasaklı hale getirdikleri genel başkanımıza 'Muhtar bile olamaz' demişlerdi. Şimdi Cumhurbaşkanımız muhtarları ağırladı.

Kendi ikamet adresini bile bilmeyen Kılıçdaroğlu acaba muhtar olabilir mi? 2004'te 'Genç subaylar rahatsız' diye manşet attılar.

Cumhuriyet mitingleri düzenleyip fetret devrini getirmek istediler. Danıştay saldırısıyla kumpas kurmak istediler. Parti kapatma davası açtılar. Yetmedi gezi provokasyonunu sahaya sürdüler. O da başarılı olmayınca 17-25 Aralık paralel darbeyi uygulamak istediler.

ÇOCUKLARA SÜTÜN YANINDA ÜZÜM DAĞITILACAK

Geçen hafta Milli Eğitim Bakanıma sütlerin yanında Manisa'nın bu şifalı üzümlerini de dağıtın dedim. Pazartesi günü bakanlar kurulunda bu kararı çıkartıyorum. Yılda 60 bin ton üzümü çocuklarımıza dağıtacağız.

YORUMLAR 27
  • Kuru uzum 9 yıl önce Şikayet Et
    Cocuklarimizin gelecegine yatirim icin kuru uzum cok iyi. Beyni gelistirir ve zihni acar. Cocuklara hayirrli olsun. Findik fistikta dagitilsin yaninda.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardim etsin bu Hükümetimize rabbim utandirmasin.
    Cevapla
  • kemal acar 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım ikinci ögretim harlarını secimden önce kaldırın bilge adam
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    işte çocukların beklediği müjde buydu... artık teog meog vızvızvız gelir.
    Cevapla
  • aaa 9 yıl önce Şikayet Et
    seçim start
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak