Fatih Erbakan adaylığını açıklıyor

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak katılmaya hazırlanıyor.

Fatih Erbakan adaylığını açıklıyor
Fatih Erbakan adaylığını açıklıyor
GİRİŞ 01.02.2015 00:05 GÜNCELLEME 02.02.2015 12:58
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Babası adına kurduğu Erbakan Vakfı ile birlikte Saadet Partisi (SP) ile arasına mesafe koyan Fatih Erbakan ile birlikte kız kardeşi Elif Altınöz'ün de bağımsız aday olması bekleniyor.

Erbakan ailesine yakın kaynaklar, seçimlere her ilde bağımsız adaylarla katılacakları bilgisini verdiler. Erbakan'ın, yarın Ankara'da vakfın il ve ilçe temsilcileriyle yapacağı toplantıda bu kararın ana hatlarını kamuoyuyla da paylaşması bekleniyor.

Bu gelişme kulislerde, partileşme süreci olarak nitelenirken, Fatih Erbakan'ın bağımsız adaylığı için, babasının seçim bölgesi olan Konya ile birlikte İstanbul ve Kocaeli'nin düşünüldüğü bildirildi.     

YORUMLAR 111
  • musa kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin, islam aleminin, ve bütün mazlum coğrafyaların milli görüşe ihtiyacı vardır. bu ihtiyaç her geçen gün artarken milli görüş adına söz sahibi olanların basiretsizlikleri yüzünden bir tane daha müslümanın gözyaşına tahammül göstermek artık imkansız hale gelmişken tam da bu noktada YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK VE MİLLİ GÖRÜŞ YENİDEN MECLİSTE YERİNİ BULACAK. YOLUN AÇIK OLSUN YÜZYILIN FATİH' İ.
    Cevapla
  • manisalı 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah oğlu da babası gibi olur
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    ayrılın tabi. birlik olup napacaksınız ki. bu güne kadar hep ayrılanlar kazandı zaten(!)
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Bölgemden aday olursa oyum Fatihe.Tek başınada olsa gerçek muhalefet yapar mecliste.Milli görüşün bakışını meclise yansıtır.Bu önemli bir ihtiyaç.Gerçek milli görüşçüler desteklesin.
    Cevapla
  • ttttt 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah kazanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi