Tarhan CHP'liler tarafından protesto edildi

Emine Ülker Tarhan Mersin'in Tarsus ilçesinde bir grup CHP'li tarafından da protesto edildi.

Tarhan CHP'liler tarafından protesto edildi
Tarhan CHP'liler tarafından protesto edildi
GİRİŞ 06.02.2015 17:23 GÜNCELLEME 06.02.2015 17:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin startını memleketi Mersin'in Tarsus İlçesi'nden verdi. Anne ve babasını elini öpüp helallik alan Tarhan, bir grup CHP'li tarafından da protesto edildi.

Tarsus İlçesi'nin Öğretmenler Mahallesi'ndeki baba evine gelen Emine Ülker Tarhan, annesi Zuhal ile babası Ali Işık'ın elini öpüp helallik aldı. Bir süredir görmediği anne ve babasına sarılıp hasret gideren Tarhan, daha sonra evin önündeki seçim otobüsünden partililere seslenerek şunları söyledi:

"GÜNEBAKAN TOHUMLARINI SERPECEĞİZ"

"Bugün Tarsus'tan hayırlı bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu topraklardan yıllar önce Ankara'ya annem ve babam dualarla uğurlamışlardı. Memleketin dört bir tarafını tozlu yollarını gezmiştim. Bugün tekrar bütün ülkeyi, Anadolu'yu dolaşmak için baba ocağına geldim ve onlardan sadece helallik değil ama, Cumhuriyetin bir önceki sağ ve temiz kuşağına bir söz vermek için geldim. Cumhuriyeti teslim etmeyeceğiz bunun sözünü vermek için geldim. Bize 'Seçime katılamazsınız' diyenleri mahcup ettik. Seçime de katılacağız. Bugünden itibaren Anadolu'nun, Trakya'nın, her tarafa serpeceğimiz o günebakan tohumlarının çiçeklerini Haziran'da toplayacağız. Siyaset sıkıştı. İktidar öyle olağanüstü şeyler yapıyor ki, ülkenin bölünmesinden söz ediliyor. Sınırlarımızda savaş tehlikesi var."

'O PARTİDE ATATÜRK'ÜN RUHU KALMAMIŞTI'

Zaman zaman mikrofonun azizliğine uğrayınca konuşmasına mikrofonsuz devam eden Tarhan, CHP'den ayrılma nedenini de şu sözlerle açıkladı:

"Bana 'Neden o partiden ayrıldınız?' diye soruyorlar. O partide Atatürk'ün ruhu kalmamıştı, sadece adı kalmıştı. O ruh tam burada. Çankaya'dan sökülüp Beştepe'ye takılan o Cumhurbaşkanlığı forsu ait olduğu yere yerleştirilecek. Bunu biz yerleştireceğiz."

CHP'Lİ GENÇLERDEN PROTESTO

Konuşmasının ardından Mersin Caddesi üzerinde bulunan ilçe binasının açılışı için partililer ile birlikte yürüyen Tarhan, zaman zaman vatandaşlarla tokalaşıp el sıkıştı. Bu sırada Tarhan, 10 kişilik CHP'li grup tarafından protesto edildi. 'Cinsiyetimizi değiştiririz, partimizi değiştirmeyiz' yazılı pankart açarak 'İnadına CHP, inadına sol' sloganı atan genç eylemciler, kendilerinden yaklaşık 400 metre uzakta bulunan Tarhan'ı protesto etti. Eylemci gençler, sivil polisler tarafından uzaklaştırıldı.

 

YORUMLAR 10
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğimiz,CHP klasiği.ben protestocu gençlere takıldım.Cinsiyetimizi değiştiririz,ama partimiz,CHP yi asla.Doğru söylüyorlar.Ülkede ne kadar sapık,dönme,eşcinsel varsa CHP li gençlerin söylediği gibi hepsi CHP nin içinde.Demek ki daha önceden beri bu cinsiyet değiştirme CHP li olmanın ilk maddesi olmalı.
    Cevapla
  • fatsalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar değilmiydi takım tutar gibi parti tutulmaz diye
    Cevapla
  • yeni Türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Cinsiyet mi değiştireceklermiş öyle mi yazıyor o ellerindekilerde?
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    cinsiyetinizi değiştirirseniz bile partinizden daha hayırlıdır...
    Cevapla
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Pankart çok anlamlı olmuş. Diğer taraftan 10 kişinin protesto etmesi hiçbir anlam taşımaz. Ben de 10 kişi bulup İzmir'de Kılıçdaroğlu'nu veya Konya'da Erdoğan'ı protesto edebilirim, zor bir şey değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi