Davutoğlu, Kocaeli kongresinde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Kocaeli il kongresinde konuştu.

Davutoğlu, Kocaeli kongresinde konuştu
Davutoğlu, Kocaeli kongresinde konuştu
GİRİŞ 07.02.2015 15:56 GÜNCELLEME 07.02.2015 16:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlğı seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı Kocaelililere teşekkür eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getiren Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu sözlerinden sonra salonu dolduranlar hep bir ağızdan 'Recep Tayyip Erdoğan' lehine tezahürat yaptı.  

'TEHDİT VE ŞANTAJLARA BAŞ EĞMEYECEĞİZ'

Başbakan Davutoğlu, dün akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde kimliği belirsiz bir kişinin uzun namlulu silahla çevreye rastgele ateş açmasına ilişkin, "Seçime doğru giderken bu tür provokasyonlar olacak. Bu tür provokasyonları yapmaya niyet edenler olabilir. Ama bilsinler ki hiçbir şekilde hiçbir tehdit, şantaj, tuzak karşısında baş eğmeyeceğiz ve 7 Haziran seçimlerine başı dik bir şekilde yürüyeceğiz inşallah" dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları: 

-CHP mahkemeye düştü, ilçede mahkemelik olandan Türkiye'ye hayır gelir mi? Bunlar Türkiye'yi mahkemeye düşürür. AK Parti hareketi her şeyden önce bir ahlak ve erdem hareketidir. AK Parti Türkiye'de olduğu kadar dünyada da mazlumların partisidir. 

"SEÇİMDEN ÖNCE PROVOKASYONLAR OLABİLİR"

-AK Parti kadroları davayı menfaat ve hesap davası olarak görmüyor. Zihnimizi ve bedenimizi bu dava için ortaya koymuşuz. Seçime doğru giderken provokasyonlar olabilir. Türkiye'nin her yerinde bir tek AK Parti var. 

"KILIÇDAROĞLU BU MİLLET SANA 4 DAKİKA BİLE VERMEZ"

-Kılıçdaroğlu da biliyor ki, 7 Haziran'da bu millet sana oy da vermez yüz de... Bu millet sana 4 dakika bile vermez. Verirse Türkiye'yi de Şişli durumuna düşürürsünüz! 

Başbakan Davutoğlu, "Hedefimiz 2023 yılında Türkiye'yi küresel güç haline getirmektir. 2002 yılında enkaz olarak devraldığımız ülkemizi 2023 yılında kendi tankını, uçağını yapan, savaş gemisini, füze teknolojisini geliştirmiş güçlü bir ülke haline getirmeye kararlıyız" dedi.

 

YORUMLAR 10
  • Tarık TÜRKYILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn başbakanım Allahın selamı üzerine olsun ben 50 yaşında Emnıyet mensubu Başpolisim 2.Şark 50 yaşında biri Ankara da GAZİ de biri İstanbul itü de okuyan çocuk var ya 52 yaş olsun yada 50 yaşındaki polisi şarka göndermeyin teşkilatımıza sizlere minnettarız Allahım sizi korusun BİLGE ADAM ADAM GİBİ ADAM SN DAVUTOGLU Allah yolunu acık etsın
    Cevapla
  • turker akbulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim oyum inamına akp nedeni ise paralel dir çünkü devlet içinde devlet olmaz tayyip erdogan IMF yi sildi
    Cevapla
  • güneş doğsun 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk-bdp-kck,paralel,ve üst derinler(ergenekon) hepsi problem çıkarma peşinde gerçektende çok provakasyon olacak gibi hisediyorum ve şimdikten alt yapı kurmaya başlamışlardır.
    Cevapla
  • Malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başbakanım şu emeklileri sevindirecek güzel bir haber verin hepimiz perişanız birçok AK parti seçmeni tepki oyu kullanacak haberlniz olsun beklemekten sabrımız kalmadı sevgide biyere kadar
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    kendi halkını elektrik su ve doğalgaz faturaları ile mazlum eden bir devlet ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü