Pınarhisar savcısı aday adayı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi’nin Savcısı Hüseyin Özbakır, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Pınarhisar savcısı aday adayı oldu
Pınarhisar savcısı aday adayı oldu
GİRİŞ 13.02.2015 11:54 GÜNCELLEME 13.02.2015 11:54

1997 yılında bir mitingde yaptığı konuşma sebebiyle hapis cezasına çarptırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi’nin Savcısı Hüseyin Özbakır, 9 yıldır görev yaptığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılıp AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

"ADALET HİZMETİNİ TAMAMLADIM"

2006 yılında başladığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılan Hüseyin Özbakır, Emirgan Otel’de basın toplantısı düzenledi. Görevi süresi boyunca herkese yardımcı olduğunu ifade eden Özbakır, “13 Şubat itibariyle emekli oldum. 9 yıldır Zonguldak’tayım. Görevim süresince zaman zaman birlikte olduk. Çizgim hiç değişmedi. Bu görev sürem içerisinde sadece adliye ile ilgilenmedim. Zaman zaman ilimizin sorunlarıyla ilgili çeşitli toplantılarda yetkililerimize şahsi fikrimi de ilettim. Zonguldak’ın birçok eksiği var. Zonguldak diğer vilayetlerimize göre biraz geri kalmış. Adalet hizmetini tamamladım. Oradan ayrıldım, oradaki sayfayı kapattık. Ama yapımı biliyorsunuz, belki de izlemişsinizdir. Biraz dur durak bilmeyen bir insanım. Oturmayı sevmem. Bu nedenle bir karar aldım. AK Parti’den aday adayı olmaya karar verdim” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız