Erdoğan'dan etekli eylemcilere tepki

Elazığ'da Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6-7 Ekim'de etek giyip sokakları yakan eylemcilere tepki gösterdi.

Erdoğan'dan etekli eylemcilere tepki
Erdoğan'dan etekli eylemcilere tepki
GİRİŞ 20.02.2015 15:51 GÜNCELLEME 20.02.2015 16:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Konuşmasında 6-7 Ekim olaylarına değinen Erdoğan, tanınmamak için etek giyip molotof kokteyliyle sokakları yakan eylemcilere artık izin vermeyeceklerini söyleyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

"AFEDERSİNİZ ETEKLERİ GİYMİŞLER"

"Bölücü terör örgütü ve onun siyasi uzantısı partinin neler yaptığını gördünüz değil mi? 6-7 Ekim'de afedersiniz etekleri giymişler. Güya tanınmayacaklar. Bunlar polise saldırıyorlar. Molotof kokteyliyle araçları dükkanları yakıyorlar

"BUNA ÖZGÜRLÜK, DİRENİŞ DİYORLAR"

IŞİD'e karşı etekli kamuflaj!

Ve utanmadan sıkılmadan buna da özgürlük, direniş diyorlar. Bunun neresi direniş, neresi özgürlük? Partinin başındaki eş başkanlardan bir tanesi milleti sokağa çağırıyor. Böyle şey olur mu? Afedersiniz pantolon yerine etek giydirmek suretiyle, elindeki molotof kokteyliyle sokaklara gönderemezsin. Bunlar benim Kürt kardeşlerimin temsilcisi değildir."

YORUMLAR 24
  • BERK 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin tarasız olması gereken cumhurbaşkanı hala AKP nşn genel başkanıymış gibi meydanlara çıkması hiç sağlıklı bir iş değil.Bu adam şirazesini kaybetmiş durumda.. Be adam sen cumhurbaşkanısın unutma. Kalkıp herkese laf yetiştirme. Bu gidiş hayra alamet değil. bu gidişle bırak siyasi liderleri sokakdaki adamla kavga edecek duruma geldi.
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    eger dogrucu davut birini savunuyorsa o kişide sorun var demektir... bu nasıl bir uslup... nasıl bir ağız... yazıklar olsun.
    Cevapla
  • doğrucu davut 9 yıl önce Şikayet Et
    sanamı soracaktı..doğruları söyleyince nereleriniz acıyor değilmi? memeleket hayrına çalışan kim varsa hepsine bir kılıf buluyorsunuz..söylediği şeylerden neresi yanlışki sana battı öyle..ahh molotofu sana ve senin gibilere atsalar ne var..milletin yararına ne varsa muhalefetsiniz hangi ülkenin uzantısıysanız artık bıktık usandık..
    Cevapla
  • cayir 9 yıl önce Şikayet Et
    Onu oraya süs olsun diye çıkarmadık. Gelene ağam, gidene paşam diyecekse, bu sorunları kim düzeltecek... Cumhurbaşkanı'da ülkenin gidişatından ve siyasetinden sorumludur. Gördüğü hataları söyleyecek...
    Cevapla
  • Ben 9 yıl önce Şikayet Et
    be gafil.Zaten cumhurun başkanı olduğu için böyle konuşuyor.Ne bekliyordun ya muhalefet ya da hocia gibi konuşması mı lazımdı?Milletin gönlündekileri en yüksek perdeden dile getiriyor.Allah yardımcısı olsun!
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    berk zoruna gitti biz bu adama kurban oluruz bunu bilin yalanmi etek giyinip teror estirdiler guzel ulkemizde kac kisi oldu yazik degilmi tabi siz yazigida bilmezsiniz anlatiyor boyle yaptilar diye kavga etmit yor siz ona parelel oldugunuz icin her lafi size batiyor bizde onun dogru halini alkisliyor му щн veriyoruz bu kdar
    Cevapla
  • taner 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun cumhurbaşkanım.dualarım hep seninle
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibisin vesallam
    Cevapla
  • rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    boşuna nefes tüketiyoruz. yıllarca ayni şeyler.bıktık ya. gereğini yapamayacak kadar devlet nizamı yok. olmadıki zaten. bugüne kadar tüm devlet erkleri hep çıkar peşinde koştular.. yazıklar olsun..
    Cevapla
  • ahmetsahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde otuz, otuzbeşi şuursuz bir kesim varken,yapılmak istenenler zor gibi görünüyor.kısmet allah herşeyin en iyisinibilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!