Abdullah Gül Uygurlar hakkında bilgi aldı

Kayseri’de 3 gün kalan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah özel uçakla İstanbul’a döndü.

Abdullah Gül Uygurlar hakkında bilgi aldı
Abdullah Gül Uygurlar hakkında bilgi aldı
GİRİŞ 26.02.2015 12:53 GÜNCELLEME 26.02.2015 12:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri’de 3 gün kalan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kentten ayrılmadan önce hastanede tedavi gören babası Ahmet Hamdi Gül’ü ziyaret etti.

"ÇOK ŞÜKÜR BABAMIN DURUMU İYİ"

Abdullah Gül, İstanbul’a hareketinden önce saat 09.30 sıralarında Acıbadem Kayseri Hastanesi'ne gelerek 3'üncü kattaki özel odada idrar yolları enfeksiyonu rahatsızlığından tedavi gören babası Ahmet Hamdi Gül’ü ziyaret etti. Ziyarete Abdullah Gül’ün annesi Adeviye, kardeşi Macit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Abdullah Gül, başhekim Dr. Ömer Akbeyaz ve bevliye uzmanı Doç.Dr. Mustafa Sofikerim’den babasının son durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, "Çok şükür babamın durumu iyi. Antibiyotik tedavisini görüyor. Sanıyorum bir süre daha hastanede kalacak" dedikten sonra Erkilet Havalimanı'na geldi.

UYGURLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Gül, burada kendisini uğurlamaya gelen Dünya Uygurları Başkan Yardımcısı ve Doğu Türkistanlılar Genel Başkanı Seyit Tümtürk ile bir süre görüştükten sonra, protokol tarafından İstanbul’a gideceği özel uçağına kadar uğurlandı. Tümtürk, 11'inci Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden sonra, "Çin’deki Uygur Türkleri'nin Kayseri’de barındırılan soydaşlarımızın durumları hakkında kendilerine bilgi verdim" dedi.

YORUMLAR 2
  • ayşe kaçar 9 yıl önce Şikayet Et
    eni akıllarına gelmiş uygur türkleri
    Cevapla
  • Yörük KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok soydaşımıza iskan açmalıyız ; belki da milyonlarcasına.Ülkenin kıritik muhtelif noktalarına .kazan-kazan yapmalıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'