Erdoğan: Sümeyye istemedi ama ...

Erdoğan'ın Riyad yolculuğu açıklamalarındaki bir ayrıntı dikkat çekti.

Erdoğan: Sümeyye istemedi ama ...
Erdoğan: Sümeyye istemedi ama ...
GİRİŞ 02.03.2015 08:22 GÜNCELLEME 02.03.2015 12:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftaların en çok konuşulan iddiası Sümeyye Erdoğan'a suikast haberleri olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili daha önce de konuşmuştu. Ancak korumaların değiştirilmesi konusunda önemli bir ayrıntıyı gaztelere ilk kez açıkladı.

Korumalar değiştirildi

Sümeyye Hanım’ın korumaları değiştirildi deniyor, siz mi istediniz?

Güvenlik teşkilatlarımız kendi üzerine düşeni yapıyor. Biz onlara müdahale etmek durumunda değiliz, nasıl kararlar verirlerse onlara uymak durumundayız. Bazı durumlarda üzülmüyor değiliz. Bazılarıyla senelerdir bir arada olduğumuz için... Böyle bir zanla da olsa... Hakikaten ailem için de üzücü şeyler ortaya çıktı. Hatta kendileri ‘Baba değiştirmeyelim, aramızda bir hukuk var, onlar da rahatsız olduklarını anlatıyorlar’ dediler. Ben de kızlarımın insani noktadaki hassasiyetleri nedeniyle hak veriyorum. Onlar diyorlar ki bunun kesin tespitini yapamadığımıza göre tamamını değişmesi gerekiyor fakat bu bir sürgüne gönderme gibi cezalandırma değil. Farklı yerlerde görevlendirme şeklinde halletmiş bulunuyoruz.

YORUMLAR 30
  • TOKMAK... 9 yıl önce Şikayet Et
    evet istemem yan cebime koy demis..............
    Cevapla
  • gurbetçi 9 yıl önce Şikayet Et
    batı ülkesiymiş.sen almanya'ya git de ırkçılığı gör,alman polisinin türklere ve müslümanlara nasıl muamele ettiğini gör.her şeyleri çifte standart.şimdiye kaç tane türk alman ırkçılar tarafından evi yakılarak katledildi haberin var mı?siyahi genci vuran amerikan polisini bile sırf ölen zenci diye serbest bıraktılar daha geçenlerde.ayıdan post gavurdan dost olmaz.
    Cevapla
  • Tedrici 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizi bilmem ama ben artık harbiden sıkıldım!...
    Cevapla
  • AYŞEGÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim ömrümden alsın senin ömrüne versin değerli cumhurbaşkanım.benim gibi acizin kendine bile faydası yok ama tüm dünya müslümanlarının ve hatta gayrimüslüm de olsa tüm dünya mazlumlarının sana ihtiyacı var.dünyanın neresinde bir afet olsa,kıtlık,zulüm olsa yardıma ilk önce türkiye koşuyor.önce rabbimin sonra da senin sayende.bize eski osmanlı ruhunu tekrar yaşattığın için HZ.ALLAH C.C.SENDEN MİLYONLARCA KERE RAZI OLSUN.
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayşegül hanım AKP seçim bildirgesinde ASGARİ ÜCRETTEN VERGİ ALINMAYACAK sözü var 12 yıl geçti sorun bakalım kaç kişi memnun...maden ocaklarında çalışan ve ölenler hakkında ne düşünüyorsunuz...bunlar başka ülke vatandaşı da değil...
    Cevapla
  • cahit gümüş 9 yıl önce Şikayet Et
    batının ilmini teknolojisini alabilirsin..''ilim çin'de de olsa alınız''diye buyuran bir peygamberin ümmetiyiz (s.a.v).ama aynı zamanda yüce rabbimiz c.c. de''kafirleri dost edinmeyiniz'',''hak geldi batıl zail oldu'',''size din olarak islamı seçtim''buyuruyor.onun için batıda teknoloji,ilim varsa al ama batının adaletinden asla bahsetme.çünkü batı zalimdir,tarihteki en büyük zalimlik ve insanlık suçlarını batılılar işlemiştir.filistin'de,myammar'da,doğu türkistan'da,bosna'da,afganistan'da v.b. birsürü ülkedeki zulümleri kim yapıyor arkadaşım?
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    batıya gerek yok şu an türkiye de hükümet ile fetullah gülen savaşları var batının birşey yapmasına gerek yokki..biz zaten birbirimizi yiyoruz...
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    sen seni bil sen seni demişler,güçlü olup emperyalizme karşı koyacağına ben BOP eşbaşkanlığı yaparım diyorsan,adam da seni yer bitirirler.neden müslümanlığın en güvenli yaşandığı yerler batı ülkeleri acaba ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!