Bahçeli: Erdoğan'ı kim zehirleyecek?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parlamento muhabirleri ile sohbetinde, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bahçeli: Erdoğan'ı kim zehirleyecek?
Bahçeli: Erdoğan'ı kim zehirleyecek?
GİRİŞ 04.03.2015 10:58 GÜNCELLEME 04.03.2015 10:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yiyecek ve içeceğiyle ilgili özel analiz yapılacağı ve laboratuvar kurulacağı konusunda, "İnançlı insanlarda tereddüt olmaz." dedi.

Bahçeli, Parlamento muhabirleri ile sohbetinde, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"BAHÇELİ ERDEM BAŞÇI'YA SAHİP ÇIKTI"

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı ve yüksek faizle ilgili "vatan hainliği" sözleriyle ilgili sorulara Bahçeli, "Vatan hainleriyle dost olunca, birilerini hain ilan etmesi lazım. O insanın şahsına bakınca, hiçbir yerinde bir hainlik göremezsiniz. Tertemiz bir Türk bürokrasisi. Bilgili, dürüst bir insan. Bunun neresi hain olacak?" karşılığını verdi.

"SEROK AHMET DÜŞÜNSÜN"

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mart'ta Bakanlar Kurulu'na başkanlık edeceğinin hatırlatılması üzerine, "Serok Ahmet düşünsün. Bana niye soruyorsunuz?" diyerek güldü.

"KİM ZEHİRLEYECEK ONU?"

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yiyecek ve içeceklerinin kontrolden geçirildiği özel laboratuvarlar kurulduğuna yönelik haberlerin hatırlatılması üzerine Bahçeli, "İnançlı insanlarda tereddüt olmaz. Kim zehirleyecek onu? Eski Osmanlı saraylarında da vardı böyle şeyler. Çeşnicibaşı şimdi çağdaş kurumsal hale getirilmiş" karşılığını verdi. Bahçeli, "Zehirlenmekten mi korkuyor? Yakın çevresindekilerden mi tereddüt içinde?" sorusuna, "O kadar yakın münasebetimiz yok. Özeliklerini tanımıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • bir yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    türkmen beyi yapmış yine kapağı en sağlamından kimi bi ton laf eder biri tek kelime söyler kafidir MHP gümbür gümbür geliyor
    Cevapla
  • turgut 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir... CHMP gümbür gümbür eriyor....
    Cevapla
  • ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı sancagını kullanıp ırkçılık yapacaksın... bayragını kullandığın devleti yöneten sultanları korkaklıkla suçlayacaksın... fatih sultan mehmet de korkak mıydı ey bahçeli?? onu da zehirlediler...
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    o sorunun cevabı : SEN ! seninle Erdoğan arasında liderlik üzerine koskoca bir dünya var, bunun kanıtıda 14 partiye karşı tek başına yarıışan erdoğan % 52 Millet her şeyi söylüyor Bahçeli efendi !
    Cevapla
  • kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyetinize inanmiyorum.mhp hdp yan yana derken gosterdiginiz tepkiyi pkk.-hdp-akp koalisyonuna ses cikartmiyorsaniz.ocalan denen caniyle yapilan gorusmeleri icinize sindiriyorsaniz.burda mhp ve devlet bahceliye soz soyleme hakkiniz yoktur.kaldiki bu ic guvenlik yasasina mhp sadece bazi kanunlarda karsi cikmistir.herkese lutfen artik samimi ve arastirarak konussun.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan ancak bu kadar memleketin meselelerine hakim olabilir. Tebrikler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık