MHP'li Yeniçeri: AK Parti bizi kapatamaz

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri MHP'nin AK Parti tarafından kapatılacağı iddiasını cevapladı.

MHP'li Yeniçeri: AK Parti bizi kapatamaz
MHP'li Yeniçeri: AK Parti bizi kapatamaz
GİRİŞ 04.03.2015 15:17 GÜNCELLEME 04.03.2015 15:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, CHP ve MHP'nin kapatılması iddiası için konuştu.

Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında İç Güvenlik Paketi'ni eleştirerek, "Bu tasarı eğer 6-7 Ekim'de sokakları savaş alanına çeviren terörist unsurlar için çıkarılıyorsa anlamsız bir tasarıdır. Bunun için devleti yönetenlerin irade koymaları ve yasaları işletmeleri yeterli olacaktır" diye konuştu.

"AK PARTİ BİZİ KAPATAMAZ"

Twitter'da "fuatavni" hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda "CHP ve MHP'nin kapatılması girişimleri olduğu" yönündeki iddiaların belirtilmesi üzerine Yeniçeri, MHP'nin 50 yıla yakın geçmişi olan, CHP'nin de Cumhuriyet'i kuran parti olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti:

"CHP ya da MHP'yi kapatmaya ne bu iktidarın ne Tayyip Erdoğan'ın ne de 'fuatavni' gibilerin gücü yeter. Böyle bir şey düşünülemez, buna AK Parti'nin gücü yetmez

YORUMLAR 30
  • Mehmet KOÇ 9 yıl önce Şikayet Et
    Akparti böyle saçma sapan şeylerle uğraşan bir parti değildir.Parti kapatmanın kimseye bir fayda getirmediğini herkes biliyor artık.Ama siz ikiz kardeşler böyle bir şey olsa da zevahiri kurtarsak diyorsunuz.
    Cevapla
  • Hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan ancak bu kadar saçma sapan konuşabilir. Türkeş başkanlık sistemini destekliyor. Soruyorum ey MHP liler yeri geldimi bozkurtuz Türkeş ciyiz diyorsunuz. Hani nereniz Türkeş ciler. 7 haziranda anlimiz da oyumuzda 'AK' olacak inşaallah.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    turk siyaseti açısından utanç verici bir durum yargı tarafından aranan biri mite bir iftira atıyor bizim siyasetçiler bu yalana sarılıyor.
    Cevapla
  • şehmus 9 yıl önce Şikayet Et
    ak parti elbete sizi kapatamaz partileri millet kapatır millet iktidara getirir buna saygılı olursanız bu millet sizede oy verir
    Cevapla
  • Ey zavallı muhalefet 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkeş'in partisi 199'da zaten kapandı.. şimdi MHP-CHP=CMHP.. Ak Parti o kadar saf değilki sizin gibi zavallı bir muhalefeti kapatsın.. Sizin sayenizde kazanıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü