AK Parti'den istifa eden vekiller aday olacak mı?

AK Parti’den istifa edenler yeniden milletvekili adayı olacak mı?

AK Parti'den istifa eden vekiller aday olacak mı?
AK Parti'den istifa eden vekiller aday olacak mı?
GİRİŞ 05.03.2015 11:24 GÜNCELLEME 05.03.2015 11:24
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi

17-25 Aralık’ta hükümete yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonun ardından AK Parti’den istifa eden milletvekillerinin 25 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı merak konusu oldu. 

AK Parti ve CHP’de aday adaylığı süreci devam ederken HDP’de süreç bugün sona erecek. MHP’de ise aday adaylık başvuru süreci 12 Mart’ta başlayacak. 

MİLLETVEKİLLİKLERİ SONA MI ERECEK? 

Peki, Hakan Şükür, Ertuğrul Günay ve Haluk Özdalga gibi önemli isimler aday adaylık başvurusunda bulundu mu? Bu isimlerle birlikte Ahmet Öksüzkaya, Erdal Kalkan, İlhan İşbilen, Muhammed Çetin, Hasan Hami Yıldırım aday adaylığı başvurusunda bulunmadı. Eğer bu isimler, MHP’den aday olmazlarsa ya da seçimlere bağımsız olarak girme kararı almazlarsa bunların milletvekilliği de sona ermiş olacak. 

HAKAN ŞÜKÜR'DEN SON NOKTA

İsmi bir süre İdris Bal ve İdris Naim Şahin'in yeni kurduğu partilerle anılan Hakan Şükür'ün artık siyaset yapmak istemediği iddia edildi. 

İDRİS BAL BAĞIMSIZ ADAY MI OLACAK?

60 il başkanı istifa ettikten sonra büyük bir darbe alan Demokratik Gelişim Partisi Genel Başkanı İdris Bal, seçimlerde memleketi Kütahya’da bağımsız aday olarak girmesi konuşulurken, Millet ve Adalet Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin kendi partisiyle seçimlere girecek. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 90
  • vatanımı seviyorum 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi alacak bu millet sizin gibilerin boyunun ölçüsünü..ak partinin sayesinde milletvekili oldununz..sizi gidi nankörler sizi hadi bidaha olunda görelim bakalım...
    Cevapla
  • vedat 9 yıl önce Şikayet Et
    siz ilk once aynaya bakin
    Cevapla
  • milletin vekili olmuşmuşlar 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti sayesinde mv oldu, emeklilik hakkı kazandı .. ooo ona bu yeterde artar ee ününede biraz ün kattıya adam, ulaşamayacağı şeye niye niyetlensin.. kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş misali.. mecliste hiçbir faaliyeti olmamış bi adam için ne derler : Allah aşkına o kadar parayı alacak ne iş yaptı hakkettimi... benim vergilerimden maaş aldı...sadece maaş emeklilik ün vs artırma amacıyla mv olanlar hükümeti milletin parasını yemekle suçladınızda siz farklı bi şey mi yaptınız bu işin öbür tarafı da var.. ayrıcan hakan şunu unutmasın oylar kendisine değil Ak partiye verildi sıkıyorsa bağımsız olarak girsin bu seçime
    Cevapla
  • gülüver 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık siyaseti yapmayacakmis:)) buna ancak gülunur
    Cevapla
  • oguz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti sayesinde vekil oldu onuda beceremedi insanlarin gozunde hicbir degeri kalmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!