Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta, ziyaret edeceği Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine 700 kitap ve mektup gönderdi.

Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi
Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi
GİRİŞ 06.03.2015 16:59 GÜNCELLEME 06.03.2015 17:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta bir dizi temaslarda bulunacağı Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine mektup ve kitap gönderdi.

Başbakan Davutoğlu, 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile ilgili yeni eylem planını açıklamak üzere gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Mardin'deki öğrencileri sevindirdi.

İçerisinde öğrencilere hitaben yazdığı mektupların yer aldığı roman ve boyama kitaplarından oluşan 700 kitap 2 okulda öğrencilere dağıtıldı.

"KENDİMİ ÇOK DEĞERLİ HİSETTİM"

Kitapların dağıtıldığı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Nisanur İldoğan, Başbakandan hediye almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiklerini ifade eden İldoğan, "Başbakanımızın gönderdiği bu hediye sayesinde kendimi çok değerli hissettim. Başbakanımızın Mardin'e gelecek olmasından heyecanlıyız. Onu çok seviyoruz ve sevgiyle karşılayacağız" dedi.

Esra Ataç ise gönderdiği kitap ve mektuptan dolayı Başbakana teşekkür ettiğini belirterek, hediyelerin kendilerini çok sevindirdiğini dile getirdi.

YORUMLAR 3
  • Toprakdan Topraga 9 yıl önce Şikayet Et
    Mardinliler has insanlardır. Irkcılık ve fasistlik yapmadıgınız sürece her zaman arkanızda dururlar. Tek Yol İslam Tel Yol AKP
    Cevapla
  • karedenizli 9 yıl önce Şikayet Et
    Irkcili yapan sizsiniz ama başkalarını irkcilikla suclarsiniz allah herseyi gören ve bilendir allah ikiyuzlulerden bu milet ve Müslümanları korusun
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yerde kürdüyle türküyle arabıyla ermenisiyle hristiyanıyla yahudisiyle beraberlik içinde yaşarlar örnek alınacak şehir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi