CNN'de Anket Kavgası: Hoca Kafayı Yemiş

Son anketleri açıklayan MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar'a, GENAR Başkanı İhsan Aktaş "Hoca kafayı yemiş" diye yanıt verdi.

GİRİŞ 25.03.2015 07:45 GÜNCELLEME 25.03.2015 12:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Mirgün Cabas ile Her Şey programında ilginç anlar yaşandı. MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar'ın açıkladığı oy oranlarına GENAR Başkanı İhsan Aktaş "Hoca kafayı yemiş." diye karşılık verdi.

OY ORANLARINI AÇIKLADI

MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, mart ayında yapılan araştırma sonuçlarını paylaştı. AK Parti'nin yüzde 41,7 CHP'nin yüzde 26, MHP'nin yüzde 17,8, HDP'nin ise yüzde 9,8 olduğunu söyledi.

AK Parti'den MHP'ye kaymaların olduğunu belirten Sencar, HDP'nin barajı aşması durumunda AK Parti'nin 255 vekil çıkaracağını belirtti.

"HOCA KAFAYI YEMİŞ"

Programda Sencar'ın Erdoğan'ın reytinginin düştüğünü söylemesi, programın bir diğer konuğu olan GENAR Başkanı İhsan Aktaş'ı kızdırdı. Aktaş, canlı yayında "Hoca kafayı yemiş" dedi.

 

YORUMLAR 15
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    üzgünüm inen partiler ak parti chp çıkan partiler mhp hdp..hdp nin barajı geçip geçmemesi ak partinin tek başına iktidar olup olamayacağını belirleyecek (geçerse 50vekil az geçemezse 50vekil fazla)..hdp ye bu gücü malesef çözüm süreci hatalarıyla ak parti verdi
    Cevapla
  • NARIN 9 yıl önce Şikayet Et
    yûzde 10 secim barajiyla secime giriyorsak ônce bu utanc verici bir durum,Turkiyenin demoktatiklesme umudu sona ermistir.YÜZDE 50 liyi alacm diye yûzde on baraji sûrdûrmek hem gereksiz hem zarar dogurabilir.
    Cevapla
  • abdullah kul 9 yıl önce Şikayet Et
    birçok anket kuruluşu havadan atıyordu.Bu metropol araştırma yetkilisi verileri çok doğru seçimlerde millet olarak göreceğiz bakalım
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    sonar baskanı ıkı ay once mhp yüzde 17 alır almazsa ben bu işi bırakırım derken metropol ankat şirketi baskanı dükkanı imdiden kapat demişti. şimdi kendiside mhp yüksek alacak diyor. alır alır
    Cevapla
  • yakup 9 yıl önce Şikayet Et
    emekli asgari ücretli ve taşeron işçilerde seçimi dört gözle bekliyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı