Kurtulmuş'tan Arınç- Gökçek açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Arınç- Gökçek polemiğiyle ilgili

Kurtulmuş'tan Arınç- Gökçek açıklaması
Kurtulmuş'tan Arınç- Gökçek açıklaması
GİRİŞ 25.03.2015 16:04 GÜNCELLEME 25.03.2015 16:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bülent Arınç- Melih Gökçek polemiğiyle ilgili asla bir fitne çıkmaz açıklamasında bulundu. Kurtulmuş: "Bu siyasi hareketin bir mensubu olarak bütün arkadaşlarımıza tavsiyem ve beklentim şudur, hiç kimsenin maksadını aşan sözlerle konuşmaması. Bu süreç içerisinde yanlış anlaşılmalara mahal teşkil edecek kişisel kanaatlerin ifade edilmemesinin en doğru olduğu kanaatindeyim" dedi.

YORUMLAR 13
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Numan Kurtulmuş'dan lider de olmaz başbakan da...Olsa olsa iyi bir protokol adamı olur, o kadar.Başkanlık sistemi gelmeli.Bu isimler ülke yönetecek kalibrede değiller.Tayyip'in sermayesini tüketecekler.
    Cevapla
  • Numan Başbakan olacak 9 yıl önce Şikayet Et
    akp nin seçimden sonraki genel başkanı olacak kişidir Numan bey, sahalarda poz veriyor..
    Cevapla
  • Vahit 9 yıl önce Şikayet Et
    Akp bu polemiği bukadar örtme çabasına girdi ise vardır pis bir iş
    Cevapla
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    siz bu yolun yolcusu değildiniz nasıl oldu da yollar kesişti siz değilmiydiniz Harun geldiler Karun oldular diyen sizde mi Karun oldunuz Harun olmak varken
    Cevapla
  • melinoz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizzat Kurtulmuş'un kendisi daha 2 sene önce AKP gurubu için (asıl hedefi Başbakan rte idi.) "bunlar Harun gibi geldiler,Karun gibi oldular" dememiş miydi.?Harun saflık ve temizliğin sembolü;Karun da haksız zenginliğin,rüşvetin,yolsuzluğun ve ahlaksızlığın sembolüdür.Yani 2 sene önceki sözlerinin üstünü ne ile örttü de şu anda AKP de.Yani kendisi de Karun olmayı tercih etti.Hepiniz defolun.İmam Hatipli olmama rağmen artık bu anlayıştan nefret ediyorum.Sayenizde bu defa oy'um TKP ye gidecek.Daha masum ve temiz olacakları kanaatindeyim.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    hariçten gazel okumak diye bir tabir var.hiç birşey göründüğü gibi degildir diye de bir atasözü de var.biz gülen cemaatini sadece allah rızası için çalışıyor sanıyorduk,bakın neler ortaya çıktı.kumpas,şantaj,tehdit vs vs.kaç dava açıldı haklarında.daha açılacaklar da cabası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'