AK Parti'yi destekleyen isimlerle gizli görüşme

Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım yapan ve Ak Partiyi destekleyen 8 iş adamıyla görüştü. İş adamlarının isimleri sır gibi saklandı.

AK Parti'yi destekleyen isimlerle gizli görüşme
AK Parti'yi destekleyen isimlerle gizli görüşme
GİRİŞ 26.03.2015 09:05 GÜNCELLEME 26.03.2015 09:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam sürpriz bir biçimde ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da iş yapan 8 ünlü iş adamıyla bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen yemeğin katılımcıları “sır” gibi saklanırken, iş adamlarının, “Önceki seçimlerde, AK Parti’ye oy verdik, partiye destek sunduk. Ancak artık endişeliyiz. Bu seçimlerde demokrasiyi rafa kaldırmayacağını bildiğimiz siyasi partilerin yanında durmak istiyoruz” mesajını verdikleri belirtildi.

Basından ve partililerden dahi saklanan yemeğin CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin tarafından organize edildiği öğrenildi. Yemekte, CHP’nin Kürt sorunun çözümü konusundaki tutumumun da bölgede karşılığı olduğu, ancak Ak Parti-HDP kutuplaşması nedeniyle CHP’nin bölgede yeteri kadar oy alamadığı tespitinin yapıldığı da ileri sürüldü.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 29
  • Gelengi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarın bu işadamları biz böyle bir açıklama yapmadık derse hiç şaşırmayın. Kılıçdaroğlu sallamış gibi gözüküyor..
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    tek çare MHP
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberden benim anladığım CHP, HDP için oy istemiş… Ak Parti seçimi farklı kazanamazsa Kılıçdaroğlu CHP+MHP’nin oyu yetmeyeceğini bildiğinden ve CHP’nin de varlık gösteremediğini bildiğinden Doğu ve Güneydoğu için HDP’ye destek istemiş.
    Cevapla
  • prestij 9 yıl önce Şikayet Et
    siyasetçi herkesle görüşür
    Cevapla
  • Selim Yalçın 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sözünü duyunca ve suratını görünce!Eüzü-Billahi-mineşşeytanirracim diyorum."Kargalar çöplükten tad alır,Bülbüller ise gülleri koklar".
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak