Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 kanunu onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 kanunu onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 kanunu onayladı
GİRİŞ 27.03.2015 13:26 GÜNCELLEME 27.03.2015 13:38
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Katar'da konuşlanmasına olanak sağlayan yasa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. TSK; Katar'da askeri eğitim faaliyetinde rol oynayacak. Türk subayların Katar'da, Suriyeli muhalif güçleri de eğiteceği yorumları yapılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan'ın yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdiği kanunlar şöyle:

"6633 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Askeri Eğitim, Savunma Sanayii ile Katar Topraklarında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Konuşlandırılması Konusunda İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun,

6634 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suudi Arabistan Krallığı Hükümeti Arasında Gümrük Konularında İşbirliği ve Karşılıklı Yardım Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun,

6635 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suudi Arabistan Krallığı Hükümeti Arasında Bilim ve Eğitim Alanlarında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun,

6636 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi Sekretaryası Arasında Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi Sekretaryasına Dair Ev Sahibi Ülke Anlaşmasına Ek Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun."

YORUMLAR 33
  • hlt 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralelci yorumlardan uzak durun arkadaşlar. bu kişilerin kimler olduğunu söylememe gerek yok sanırsam :)) Erdoğan'a yanlış işler yapıyor diyenler önce kimin kabından yediklerini unutmasınlar.
    Cevapla
  • asabi adam 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk ile kürtleri aynı kefeye koyarsanız, işid ile müslümanları aynı kefeye koyanlara cevabınız ancak melül melül bakmak olur pek kıymetli muhalif yorumcular!
    Cevapla
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu prestij tam bir paralel
    Cevapla
  • RAmim 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşlerim,Dünyada iki millet yoktur ki bir birine benzesin. Dünyada yalnızca KÜRTLER ile TÜRKLER her yönü ile bütün anlayışlarımız,adetlerimiz,geleneklerimiz,ev adabımız dinimiz ve ve ve hep birbirimize benzeriz.Ben Kürt karındaşlarım da misafir olsam yabancılık çekmem,onlar bizde misafir olsa yine aynı.ALLAH aşkına sevgili saygı değer kardeşlerim,bir birimize kırıcı sözler incitici harekat yapmayalım.Dünyanın her yerindeki Kürtlerde Vallahi kardeşimiz.
    Cevapla
  • PRESTİJ 8 yıl önce Şikayet Et
    çok yanlış işler bunlar
    Cevapla
  • konyalı selman 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru işler bunlar. (senin anlama kapasitene göre cevap verdim)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...