"Paralel'in son mağduru İdris Bal"

AK Parti’den istifa ederek kendi partisini kuran ve oradan da istifa eden İdris Bal dalga konusu oldu.

"Paralel'in son mağduru İdris Bal"
"Paralel'in son mağduru İdris Bal"
GİRİŞ 01.04.2015 10:02 GÜNCELLEME 01.04.2015 10:53
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi

Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısının ardından, kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi'ndeki (DGP) tüm görevlerinden istifa etmesine eski partisinden tepki geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada, İdris Bal’ın AK Parti’den istifa etmesi ve yeni bir parti kurma süreci tam bir komedi; kendisinin ise o komedide bir figüran oyuncu olduğunu dile getirirken Bal’a "Paralelin son mağduru İdris!" tanımlamasında bulundu.

İDRİS BAL'IN BÜYÜK BAŞARISI (!)

"Kendi kurduğu partiden istifa etme başarısı (!) gösteren tek siyasetçi”nin İdris Bal olduğuna vurgu yapan AK Partili Turan, kimse farkına varmadı ancak Bal'ın bir başarıya imza attığının altını çizdi.

'MİLLETİMİZ ASLA PRİM VERMEYECEK'

Turan, Türkiye siyasetinde gücünü milletten almayan hiçbir parti uzun soluklu olamaz demiştik. Milletimiz hiçbir siyasi projeye, hatta psikolojik travmalar yaşayan konjonktürel siyasetçiye asla prim vermeyecek kadar basiret sahibidir, ifadelerine yer verdi. Turan, İdris Bal’la eleştirilerini şöyle sürdürdü:

'ZAVALLILAR'

“İdris Bal süreci tam bir komedi. İzaha muhtaç bile değil. Acınacak olan AK Parti'den ayrılan çürük isimler üzerinden partiyi yıpratacağını sanan malum örgüt, televizyonu ve gazeteleriyle bu isimleri hep ön planda tutan zavallılardır!”

İDRİS BAL'IN PARALEL YAPI İTİRAFI

İdris Bal’ın istifa ederken paralel yapının yayın organları olan Samanyolu Televizyonu ve Bugün TV’ye sallamasını “Kendini adeta var eden malum paralel örgüt için 1,5 aydır sansür uyguladığını iddia edip, onları ilkesizlikle suçlayan Bal, paralel örgüt tarafından kullanılıp bir kenara atıldığını bir anlamda itiraf etmiş oldu. Şaşırdık mı? Hayır” şeklinde yorumlayan Turan, paralel terör örgütünün on yıllardır hep uyguladığı kullan/at stratejisinin son ve komik örneğini bir kez daha görmüş olduk, değerlendirmesinde bulundu.

TURAN: MASABAŞINDA LİDER OLUNMAZ

Turan, son olarak, İdris Bal'ın düşmüş olduğu durumdan siyasetçilerin mutlaka dersler çıkartması gerektiğini, millete rağmen masabaşı hesaplarla parti kurulmayacağını ve lider olunmayacağını hatırlattı.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 42
  • Necmettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Her istedeiklerini verdikleri halde, hükümeti dahi arkadan hançerleyenler Bal niye hançerlemesinlee ki?
    Cevapla
  • vahvah 9 yıl önce Şikayet Et
    İdrisin koskoca DGP partisi LPG gibi patladı ;)
    Cevapla
  • gülsenize 9 yıl önce Şikayet Et
    Temel fıkralarından bile komik.....
    Cevapla
  • İdris Balın patisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu partinin amblemini hatırlayan varmı . Açık bir el di .Ben şöyle yorum yapmıştım halk bize tokat atacak . idrisin partisi için . Halk daha tokatı yerleştirmeden kendileri kendilerini tokatladı. Tokat manyağına döndüler. Hala dönüyor nerede durur bilmem.
    Cevapla
  • hayrettin yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    olocağı buydu, koskoca prof bir adım önünü göremiyorsa vay vatandaşımın haline,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...