Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş cenazeye gitmedi

Siyasi parti ve liderlerini terör olayında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenazesi bile birleştiremedi.

GİRİŞ 01.04.2015 14:56 GÜNCELLEME 01.04.2015 15:43
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın cenaze törenine binlerce vatandaş katılırken önemli cenazede bir ayrıntı da ortaya çıktı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak cenaze törenine katılmadı. 

Konuyla ilgili olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu da açıklama yaptı: 

"Cenazeyi defnettiğimiz için söylüyorum, bu ülkenin kaderi hepimizin kaderi. Bu cenazede bulunmayan Kılıçdaroğlu be Bahçeli iç güvenlik paketine karşı çıkmışlardır. Şimdi hesap vaktidir. Demirtaş, Kılıçdaroğlu, Bahçeli bugün burada olsaydı bu eleştirileri yapmayacaktım."

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Orhan Kapıcı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, AK Parti genel başkan yardımcıları Süleyman Soylu ve Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Türk Silahlı Kuvvetlerini temsilen Kara, Deniz, Hava Kuvvetlerinden subaylar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, hakimler, savcılar, avukatlar ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan daha önce DHKP-C'li avukatlara destek için Çağlayan Adliyesi'ne giden bazı CHP'li vekillerin cenazeye katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

haber7

YORUMLAR 195
  • erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hdp chp mhp cenazede yok insan dusunmeden edemiyor hdp ve chp yi anliyorum ama mhpyi anlamiyorum hdp ve chp sosyalizimde birlesiyor 91secimlerinde chp ve ozanki adi h.e.p simdi hdp bunlari ittifak yaparak meclise soktu pkk dan once bunlar asiri sol dhkp c teror orgutu catisi altinda birlesiyorlardi sonra pkk kurtcu hareketi olarak ayrildi yani chp ve hdp kokte birlesiyor burada devlet bahceliyi anlamak mumkun degil milliyetcilikden dem vuracaksin savcinin cenazesine gitmeyeceksin tum mhp teskilatlarinin bu adama neden gitmedigini sormasi lazim yoksa mhp secmeni olarak biz bu adamin hesabini sandikta sprariz
    Cevapla
  • AK PARTİ 8 yıl önce Şikayet Et
    İNADINA OYUM AK PARTİ'ye
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    kılçdaroglunu zaten biliyoruz. ey bahçeli partiyide yedin bitirdin artık.bari cenazeye gelseydin....
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    chp ile hdp alevi partisi de MHP ne yapıyor anlamıyorum...
    Cevapla
  • raşit 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıkki ne yazık Kamalak bey de katılmamış. sen bu gidişle nal bile toplayamazsın!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...