Kripto paralelciler seçim öncesi iş başında

Erdoğan ve Gül'ün arasını bir türlü açamayan yapılar, seçimlere iki ay kala AK Parti seçmeni üzerinde algı operasyonu başlattı.

Kripto paralelciler seçim öncesi iş başında
Kripto paralelciler seçim öncesi iş başında
GİRİŞ 04.04.2015 00:05 GÜNCELLEME 04.04.2015 02:27
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında seçim öncesi seçmeni olumsuz yönde etkileyebilmek için bir fitne ve algı operasyonu çalışması başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Kripto paralelciler iki müfettiş görevlendirerek 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanında görev yapmış olan ve şuan Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan emniyet personeli olan kişiler iki kripto paralel müfettiş tarafından il il gezilerek ziyaret ediliyor

Ziyaretlerinde ise BİMER’e (Başbakanlık İletişim Merkezi) isimsiz ihbar mektupları geldiğini bu mektuplardan dolay ise kendilerini ziyaret ettiklerini, bazı konularda sorular sorarak bilgi almak istediklerini söylüyorlar

Kimin yolladığı veya imzası olmayan mektupları ve de eski tarihli Sözcü ve Aydınlık gazetesi haberlerini delil olarak gösteriyorlar

Kripto müfettişlerin emniyetçilere yönelttiği sorular ise şöyle;

-Görev yaptığınız sürede Köşk’te cemaat yapılanması nasıldı, elebaşları var mıydı?

-Varsa bu konuda kimlerden şüpheleniyorsunuz?

-Akşamları lojmanlarda cemaat toplantıları yapılıyor muydu?

Lojmanlarda yapılan bu toplantılarda personelden cemaate paralar toplanıyor muydu?

 Abdullah Gül’ün yakınında ve çevresindeki cemaatiler sizce kimlerdi?

SÖZCÜ VE PARALEL MEDYA İKİ GÜNDÜR İŞLİYOR

Dün Sözcü gazetesi ‘Mülkiye ve Emniyet Müfettişlerinin, ”Çok Gizli” olarak yürüttükleri soruşturmada, Gül’ün eski koruma ekibinin ifadesine başvurulmaya başlandı’ haberini yayınlamıştı.

Bugün ise Sözcü yazarı Soner Yalçın da piyasaya yeni çıkacak bir kitaptan alıntılar yaparak ABD istihbaratına dayandırılan bilgilere göre Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül arasında çatışma yaşandığını iddia etti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yakın kaynaklar ise Sözcü’nün haberini ve Soner Yalçın’ın yazdıklarının gerçeği yansıtmadığını söylüyor.

SÖZCÜ, 3 YIL ÖNCE DE YALANLANMIŞTI

2012 yılında yine Sözcü tarafından yapılan haber Çankaya Köşkü tarafından yalanlanmıştı.

Köşk açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı;

Bir gazetede ‘Köşk’ü Bile Dinliyorlar’ başlığı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın (Abdullah Gül’ün) Başyaveri’nin ailesinin ve kendisinin dinlendiğini ileri sürerek Köşk lojmanından ayrıldığı yönünde tamamen gerçek dışı iddialara yer verilmesi üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür.

ferhat.esnek@haber7.com
twitter: twitter.com/fesnek
HABER 7

YORUMLAR 60
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık kardeşim hani inlerine girecektik. seçim üzeri bu müfettişler kimden cesaret alıp böyle bir soruşturma yapabiliyor. paralelciler hala nasıl böyle rahat hareket edebiliyor. bu işin başında kim varsa talimatı kim veriyorsa bulunup cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • fatih türkeşan 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendi partisini eleştirirse düşmanlık ortadan kalkar....
    Cevapla
  • Hadi Yolunuza 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakın Sayın Hükümet Yetkilileri sizleri paralel falan yıkamayacak ama Halk bu gidişle eritecek sizi.yaptığınız güzel işler var Hükümet olarak ancak zam konularında çok cimri davrandınız vatandaşa kandırıldığımızı düşünüyoruz. ve Halk dan tepkinizi sandıkta alacaksınız. Maalesef bu böyle. Daha iyi bir hükümet mi var yok ancak bu katı tavırlarınız yüzünden sizde bizde kaybedeceğiz galiba. Pazardan çok uzaklaştınız sizler. Halka dönmelisiniz.
    Cevapla
  • izzet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim toplumda çok saçma bir düşünce var . var aynı partiden olanlar birbirini hiç eleştiremezmiş gibi akla mantığa siyasete insanlığa sığmayacak böyle düşünce olamaz.mesela benim oy verdiğim parti iktidar oy verdim diye eleştirirsem hain'mi olurum .yanlışını görürsem evladım bile olsa eleştiririm .partililer robot değil kardeşim yeri gelince eleştirmeli .eleştirebilmeli .bundan yanlış manalar çıkarılamaz.
    Cevapla
  • ccc prestij ccc 9 yıl önce Şikayet Et
    eski türkiyede daha mutluydum
    Cevapla
  • abuhayat 9 yıl önce Şikayet Et
    paran çok heralde,paradan para kazanamıyorsun şimdilerde.o krizleri çok özlemişsin,haftalık zamları,günlük faiz artırımını,acaba bugün başbakan ne söyleyecekte kriz çıkacak diye.ben sana hatırlatayımda biraz o güzel günleri yadetmiş olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı