Hiçbiri aday olacak parti bulamadı

Paralel yapı destekçisi milletvekillileri ve emniyet personelleri partilerin dün YSK'ya teslim ettiği seçim listelerinde yer alamadı.

Hiçbiri aday olacak parti bulamadı
Hiçbiri aday olacak parti bulamadı
GİRİŞ 08.04.2015 14:42 GÜNCELLEME 08.04.2015 14:49
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen isimler aday olacak parti bile bulamadı.

Paralel yapı operasyonu kapsamında tutuklanan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Nazmi Ardıç Ankara 1. Bölge'den aday.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amiri olan Başkomiser Mehmet Akif Üner de İstanbul 2. Bölge'den bağımsız vekil adaylığını açıkladı. 

Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer de İstanbul 1. Bölge'den bağımsız milletvekilliği başvurusu yaptı. İstanbul Mali Şube eski Müdürü Yakub Saygılı da İstanbul 2. Bölge'den vekil adaylığını açıkladı.

Avukat Murat Erdoğan müvekkili Saygılı'nın adaylığını Twitter'dan "Müvekkilim tam bağımsız Türkiye için İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayıdır" ifadeleriyle duyurdu.

Yurt Atayün Ankara 2. Bölge'den bağımsız milletvekilliği adaylığı için müracaat etti.

HAKAN ŞÜKÜR 3. BÖLGE'DEN

17 Aralık Darbe operasyonundan sonra AK Parti'den istifa eden ve bağımsız Milletvekili olan Hakan Şükür İstanbul 3. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı oldu.

İdris Bal ve İdris Naim Şahin başta olmak üzere bazı AK Parti'den istifa eden  vekiller ile eski bakan Ertuğrul Günay da aday olamadı.

YORUMLAR 120
  • laz 9 yıl önce Şikayet Et
    beter olun.
    Cevapla
  • doğrucu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmasını bekliyordunuz ki?
    Cevapla
  • Haysin 9 yıl önce Şikayet Et
    ortadan kalın emiiii
    Cevapla
  • kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH daha beter olsunlar....
    Cevapla
  • M Numan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız aday oldular. çünkü CHP ile kanka olan bir grub olan gülenizm çok darbe yedi ve zarar gördü. bu sebeple adamları bağımsız oldu taki bizler chp ile işimiz yok desinler lakin gene gidip chp ye rey verecekler bu kesin. bağımsızlar sadece tabele olarak gösterecekler. ama seçimde bağımsız gülenistler sandığa gömülünce bu dediklerimi tekrar okuyun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki