Mustafa Kamalak: Oyumuz yüzde 15

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP ile yaptıkları seçim ittifakı sonucu sandıkları patlatacaklarını söyledi.

Mustafa Kamalak: Oyumuz yüzde 15
Mustafa Kamalak: Oyumuz yüzde 15
GİRİŞ 09.04.2015 11:36 GÜNCELLEME 09.04.2015 11:37
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP ile yaptıkları seçim ittifakı sonucu en az yüzde 15 oy almayı beklediklerini belirtti.

Kamalak ve milletvekili genel seçimine Saadet Partisi listesinden katılacak eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Kamalak, iki partinin yetkililerinin bir süredir ittifak için görüştüğünü, bu görüşmelerde belirli kriterler konulduğunu belirterek, "Birtakım kriterler çerçevesinde uygun adresin Saadet Partisi olması gerektiği hususunda kardeşlerimizle görüş birliğine vardık. Geminin rengi önemli değil önemli olan karşıya geçmektir diye düşündük. Bu münasebetle Saadet Partisi çatısı altında seçime gidelim kararını verdik" diye konuştu.

YORUMLAR 99
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    milli ittifak meclise girerse ordaki kardeşlerimizi de batıl batının bataklığından islam birliği aydınlığına yönlendirecektir inşALLAH Zira hükümetin politikaları zikzaklardan menkul cumhur başkanın şahsi ihtiras ve hevesleri hükümeti çıkmaza sokmuş durumda milli ittifak meclise girerse ortak akıl milli görüş olursa akıbetimiz hayr olur inşALLAH.
    Cevapla
  • Erhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir diğer konu 2011 genel seçimlerinde içerisinde Saadet ve Büyük Birlik partilerininde bulundu 12 partinin yani namı diğer (diğerlerinin) oy toplamı % 4.56 dır varın gerisini siz düşünün...
    Cevapla
  • Erhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Birleşerek seçime gidenlere oy muy yok. Bunlar seçimi kazansalar bile ülkeyi yönetemezler. Çünkü o diyecek alınan oylar benim diğeri diyecek benim milletvekili paylaşımında dahi kendi aralarında anlaşamayacaklar. Nereden mi biliyorum? daha önce ittifakla seçime girenler, daha sonra büyük kavgalar ederek hayat boyu bir daha bir araya gelmemişlerdir.
    Cevapla
  • VELİD 9 yıl önce Şikayet Et
    seni gidi şakacı seni ama ne yalan söyleyeyim 3'ü bir arada nescafe gb oluksunuz (KDŞ)
    Cevapla
  • Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Satın arkadaşım milli görüş zaten başımızın tacıdır. Lakin sen ne dediğinin yada liderinin ne dediğinin farkında değilsin. Adam diyoki geminin rengi önemli değil önemli olan karşıya geçmektir. Ozanan chp ile ittifak yapsın girsin madem renk önemli değil. Bunu benim liderim demiyor deme. İttifak var ortada ha A ha B ikiside sensin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı