Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kartal mitingi

CHP'nin "Milletçe Alkışlıyoruz" mitinglerininin ilki İstanbul Kartal'da gerçekleşiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kartal mitingi
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kartal mitingi
GİRİŞ 11.04.2015 14:15 GÜNCELLEME 11.04.2015 16:02
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Kartal’da düzenlenen “Milletçe alkışlıyoruz” mitinginde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin Kartal'da gerçekleşen ilk mitinginde açıklamalarda bulundu.

CHP'nin başlattığı reklam kampanyasına vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Türkiye’ye yaşanmaz hale getirenlere kalkın o koltuktan millet oturacak demek için geldik. 
Milletçe büyük bir alkışı başlatmak için geldik bugün. Bu alkış hakka hukuka ve ekonomiye, özgürlüğe, barışa ve adalete, laikliğe demokrasiye ve  cumhuriyete zulmedenlere zihniyeti protesto alkışıdır. Herkesi tüm vatandaşlarımızı bu alkışa katılmaya davet ediyorum. Avuçlarımız patlarcasına alkışlıyoruz."
ifadelerini kullandı.

Toplumun her kesimine seslendiğinin altını çizen Kılıçdaroğlu, "Korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Çünkü yanınızda Cumhuriyetle yaşıt CHP var. Kabadayılıktan, zalimlikten, yasadışından, talandan, baskıcılıktan, ayrımcılıktan uzak bir anlayışın temsilcisi CHP var. Onun için korkmayın, yılmayın. Ekonomik refahı ülke genelinde herkesin nasipleneceği şekidel paylaştırmayı hedef edinmiş bir  anlayışın temsilcisi var" dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Her gün her saat her yerde çınlayacak bu alkış. Artık düşün yakamızdan diyenlerin sesi olacaktır bu alkış. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden milletçe alkışlayacağız. 

Yalnızca miting meydanlarında değil her gün her yerde alkışlayacağız. Fabrikada, tarlaada, meydanda, sokaklarda hayatın olduğu her yerde alkışlayacağız. Bakın 12 yılda yarattıkları  tablodan satır başları vereceğim, 6 milyon 200 bin işsiz. 17 milyon yoksul. Maaşı 1000 TL’nin altında olan 8 milyon yoksul emekli. Prim borcu olduğu için hastaneye alınmayan esnaf. Sosyal güvenlikten yoksun işçiler. Açlık sınırına dayanmış 1  milyondan fazla insan. Kızgın kırgın bir gençlik. Kalıplara sokumak istenen kadın. İçi boşlatılmış özgürlük ve ahlak kavramları. 

Korkmuş ve sinmiş işdünyası. Korkmuş sinmiş medya. Bakara makara deyip en kutsal değerlerimizi sömüren, yalanı talanı adet edinmiş bir düzen ve cinnet halidne öfkeli bir toplum. Bütün bunların faturasını bu milleitn işçisi, çiftçisi, sanayicisi, tüccarı, emeklisi ödüyor. Nasıl mı ödüyoruz? Yaşadığımız asayiş problemleriyle ödüyoruz. Suriyeli göçmen manzarası ile ödüyoruz. Kadın şiddetin yüzde 1400 oranda artmasıyla ödüyoruz. Kutsallarımızın vce manevi değerleirmizin siyasete alet edilmesiyle ödüyoruz. Ahlakid eğerlerimizi kaybederek ödüyoruz.
12 yıldır bu ülkeyi yöneten malum zihniyettir bütün bunların sebebi. Bu zihniyet milletin çözülmesini beklediğis ayısız mesele dururken işsizliğe yoksullağa adalete karşı isyan edenlerle mücadeleyi seçmiştir. Millet bıktı, usandı. Artık bu millet yaşanacak bir Türkiye istiyor. "

'19 NİSAN'DA TÜRKİYE PROGRAMINI AÇIKLAYACAĞIM' 

Çiftçi kardeşim sen ne ekeceğini önceden bileceksin, fiyatını 1 sene önce öğreneceksin. Yaşanacak bir Türkiye sözü veriyorum ben. Her kesimin mutlu olduğu bir Türkiye sözü veriyorum ben. Yaşayacağız, bu güzel ülkede yaşayacağız. Bu toplumun en derinden sarsan işsizlik sorunu.  6 milyon 200 bin işsizimiz var. Malum zihniyetten işsizliği çözeceğiz diye bir laf ettiler mi size? Bütün kötülüklerin anasıdır işsizlik.  Ayın 19’unda Ankara’da yaşanacak bir Türkiye programını açacağız. Çözümlerimizi orada açıklayacağız. Size söylediğim her şeyin maliyetinin hesaplandığını bilmenizi isterim. Yaşanacak Türkiye toplantısına bildirimizi açıklayacağız. Tümünüzü bekliyorum. Yaşanacak Türkiye sizlerin eseri olacak.

YORUMLAR 31
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Oyumuz chp ye bence akp den daha iyi yonetir
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    chp oyları toplar
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya KK her zamanki gibi sallıyor. Ya da halkımızı artık sömüremedikleri için kuduran Siyonist faiz baronlarından Türkiye’yi batırma talimatı almış. KK’da zerre dürüslük varsa (ki olduğuna inanmıyorum, açıklayamayacak) kaynağı açıklamalıdır. Merkez Bankası döviz ve altın rezervlerini mi kaynak olarak görüyor? Hazıra dağ dayanmaz, hele ki KK’nın savurganlığına hiç dayanmaz. Vergileri mi arttırıp kaynak sağlamayı düşünüyor? Buna da tabi olduğu sermaye çevreleri izin vermez. Halka sarmaya kalksa zaten halk verebileceği kadar veriyor. Tek çaresi faizle borçlanmadır. Bu da verdiklerini fazlasıyla halktan alması anlamına gelecektir, kazanan sadece faiz baronları olacaktır. SSK’yı batırması kesmemiş.
    Cevapla
  • seyhun 9 yıl önce Şikayet Et
    Charlie hebdo p:chp
    Cevapla
  • Abdullah Yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    7 Haziran'da bütün emekliler 2 maaş ikramiye için CHP'ye! Oy vermeyen düşük maaştan memnundur. Bir daha tek şeyden şikayete hakkı yoktur. İnsancan maaş için oylar CHP'ye!
    Cevapla
  • ulaş 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bişeyleri iyi takip edin emekli maaşlarında taban fiyat 1500 tl olacak aldıkları maaş kadar bayramlarda çift maaş alacaklar en yüksek emekli maaşı ne kadar olabilir
    Cevapla
  • musti 9 yıl önce Şikayet Et
    Esprinin babası olmuş tebrikler.
    Cevapla
  • yav he he 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel espri tabrik ederim.
    Cevapla
  • sevda 9 yıl önce Şikayet Et
    bu iki maaş aldatması çok adaletsiz! neden mi? düşünün bir kere 800 lira maaş alanla 5.500 lira maaş alan bir mi? yani 800 lira maaş alana iki maaş ikramiye verdiğinde 1.600 lira yapar. ama ötekilere iki maaş ikramiye verdiğinde 11.000 lira yapar. Bunun neresi adalet? CHP uçuyor ve halkı kandırıyor! sakın inanmayın!
    Cevapla
  • tora 9 yıl önce Şikayet Et
    iki maaşı aya bölünce kaçlira yapıyor hesapladın mı ?.Adam kandırmanın chp cesi .Emekli maaşından olmaka isteyen versin biz memnunuz halimizden
    Cevapla
  • Mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada uyanin.Daha gecen Hükümet paketi acikladi. emekli maaslarina zam yapti. Kemal ancak sefilelri kaldirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar