CHP'li Böke'den uçuk vaat

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomisti Selin Sayek Böke, tütün için toplanılan 25 milyar lira vergiyi emeklilere dağıtacağını söyledi.

CHP'li Böke'den uçuk vaat
CHP'li Böke'den uçuk vaat
GİRİŞ 12.04.2015 13:11 GÜNCELLEME 12.04.2015 13:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Verdiği vaatlerle dönemin Başbakanı Tansu Çiller'e benzetilen Selin Sayek Böke, iktidara geldiklerinde yapacaklarından bahsetti.

25 MİLYAR LİRAYI EMEKLİLERE DAĞITACAĞIM

Sözcü'den Özlem Gürses'e konuşan Selin Sayek Böke, AK Parti'nin politika üretemediği vurgusunda bulunarak "Sa­de­ce tü­tün üze­rin­den top­la­dık­la­rı Özel Tü­ke­tim Ver­gi­si 25 mil­yar Türk li­ra­sı" dedi. Böke, 25 milyar Türk lirası vergiyi emeklilere dağıtacağını açıkladı.

YORUMLAR 31
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu karşı görüş belirten arkadaşlar varya aynı vaati akp yapsaydı ooooooooooo ülke bakın uçuyor ekonomi süper diye nara atarlardı burda peki sorarım size maliye bakanınız emekliler için bir çalışmamız yok eflasyonun üstünde zam verdik diye açıklama yaptıkta 2 gün sora davutoglu 7,5 milyar tutarındaki paketi açıklayınca bu parayı nereden bulacak diye niye sorgulamıyorsunuz ne var kadın kaynagıda göstermiş tütünde alınan vergiyi emekliye dagıtacam diye kalkıpta saraya yandaşa rüşvet paralarına el koyup daha sonra üstüne faizde verecem demiyor niye gücünüze gidiyor anlamadım yoksa sizin tuzunuz fazlamı kuru
    Cevapla
  • BÖYLE BİLİNE 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm toplumlarda SAĞ toplar Devletin kasası dolar SOL gelir çar çur eder Devleti iflas ettirir...!
    Cevapla
  • by doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkede 17 milyon yoksul aç varken cumhurbaşkanının bir Müslüman bazılarına göre hz.allah mış.1000 odalı bir yer yaptırması türkiye gibi bir yoksul ülke için normalmi.
    Cevapla
  • Sinop 9 yıl önce Şikayet Et
    Ismin by doğru ama agzin yalan konuşuyorsun
    Cevapla
  • yahu arkadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti nin Cumhurbaşkanının Sarayı neden bu kadar rahatsız etti sizi...!Büyük devletlerin ihtişamı olur sefilliği değil
    Cevapla
  • by doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    insan kardeş chp kaynağını 19 nisan 2015 de açıklayacak.
    Cevapla
  • Hz İnsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir ÇHPli de ,uçuk da olsa, uyduruk da olsa, kaynağı bir projeye dayandırsalar. Ama ne gerek var değil mi! VAAD HOŞ/ KAYNAK BOŞ/ DURMA COŞ/ FOŞŞŞŞ :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi