Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik

AK Parti seçim beyannamesinin açıklandığı programda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile dalga geçti.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik
GİRİŞ 15.04.2015 12:51 GÜNCELLEME 15.04.2015 12:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'deki ön seçimi kazandığı için tebrik etti ve çok ağır sözlerle CHP liderine yüklendi. 

Başbakan Davutoğlu, "Alkışlayan, konuşamayan vizyon üretemeyen ama birilerinin aklıyla alkışlayan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bizim bu kapsamlı seçim beyannamemiz ve biraz sonra açıklayacağım ve ilan edeceğim yeni toplumsal sözleşmemiz karşısında sözünüz nedir? Amerika'dan ithal alkış propagandalarıyla kedilerle bu işi çözemezsin. Bizi 13 yıldır dünya alkışlıyor, senin alkışına ihtiyaç yok." ifadelerini kullandı. 

"KILIÇDAROĞLU'NU TEBRİK EDİYORUM"

Davutoğlu, Onlar konuşur AK Parti yapar. Sayın Kılıçdaroğlu Amerika'dan gelecek akla ihtiyacımız yok. Biz milletimizle konuşuruz. Gönül diliyle konuşuruz. Kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. Kendisi CHP içinde olan ön seçimi kazandı, açıklamasında bulundu. 

 

YORUMLAR 14
  • zk58 9 yıl önce Şikayet Et
    DSP-MHP anap hükümetinde üs senede iflas eden Türkiyeden buralara gelemk kolay olmadi,ama malesef o günler cok Cabuk unutulmuski bu günlerin kiymetini bilemiyoruz,Baskanlik sistemi Hangi ülkeye zarar vermiste bize zarar versin sonra baskanlik sistemindede baskan secimle secilmiyormu baktin hosuna gitmiyor gönder yenisini getir ,Asil baskan biz hayi Halk degilmi
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık projesi sadece birilerini hapislerden kurtarma projesidir ve halk bunu yememeli, hapse gidecekleri hapse göndermelidir.
    Cevapla
  • zk58 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Baskanlik sisteminden cikara cikara bu sacmaligi cikarmissinya pes
    Cevapla
  • el cevap 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var başkanlık sistemi 1980 yılında ve öncesinde bu ülkenin bağrına saplanmış hançeri çıkarma projesidir.
    Cevapla
  • Hikmet Ak 9 yıl önce Şikayet Et
    Komik olmayın artık. Milleti kendi safımıza çekicez diye bu siteye girip her haberin altına olumsuz yorumlar bırakıyorsunuz ama yemiyoruz haberiniz ola!
    Cevapla
  • Ahmet Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin, bu halk kendisine ihanet edenleri hapishaneye gönderir ve gönderecek. Milletin (himmet) parasını karanlık odaklara rüşvet olarak dağıtan, ABD'den icazetli cemaat babalarını hak ettikleri yere er geç gönderecek.
    Cevapla
  • hakkı kul 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık sistemi gelince işsizlik bitecekmi-ekonomi düzelecekmi-dış borç kapanacakmı-dolar 1.500 tl yemi inecek benzin 3 lirayamı düşecek ne olacak gerçekten
    Cevapla
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Kat cıkacaksan once temel atacaksin.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama. Bir insan adam olana kadar belli bir süre ve deneyimden geçer. 8 haziranda başkanlık sistemi gelince 9 haziranda bu dedikleri olacak mı sanıyorsun. Her şey yavaş yavaş olur. Eğer bir şeyler hızlı bir şekilde yapılmak isteniyor ve halk buna hazır değil ise sorun çıkar. Akp başkanlık sistemini yaklaşık olarak 10 yıldır söylüyor. Başkanlığa geçişin zamanıda geldi.
    Cevapla
  • ümmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakkı sen kaç doğumlusun kardeş 1970,1980,1990,2000,li senelerde nerede yaşıyordun acaba!
    Cevapla
  • Hakka Kul 9 yıl önce Şikayet Et
    Son on yılda olanların daha iyisi olacak inş. bir araştır kardeşim işsizlikte, dış borçta, ekonomide ,sağlıkta vb. Türkiye nerden nereye gelmiş dünya ülkeleri arasında ne durumda diye...
    Cevapla
  • paralel bitecek 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel bitece hak gelecek.küfrün beli kırılmış olacak.3 kuruşu dininizi namusunuzu oyunuzu satmayın be kardeş.Hedef BÜYÜK TÜRKİYE
    Cevapla
  • turk 9 yıl önce Şikayet Et
    parlementer sistemin en iyi yönetildiği Başkanlık sistemidir. türkiyenin en temel sorunu bence yönetimsel. birileri bu ülkeyi adam gibi yönetmek istiyor. birileri de bu ülkeyi yönettirmek istemiyor. sorun burda. bunu ancak başkanlık sistemi çözer. ayrıcı bahsedilen ekonomik unsurlar sorunsuz bir ortamda olumlu yönde düzelecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı